- 2 Aralık 2024
- 7
- 0
- 30
-
- Konu Sahibi gamze34341
Çarşamba günü tekrar kan vereceğimBeklenen artış oranı bir önceki beta değerinin 1.5-2 katı olmasıdır. Sizin değerinizde böyle bir artış söz konusu değil. Ancak bu kesin olarak kötü bir şey var anlamına da gelmiyor. Şu anda beklemekten başka yapabileceğiniz bir şey yok.
İnsallah sağlık ve sıhhatle gelir dünyayaÇarşamba günü tekrar kan vereceğim
İnşallah dua eder misinizİnsallah sağlık ve sıhhatle gelir dünyaya
İlk verdiğiniz kanı saat kaçta verdiniz 2 verdiğiniz kanı saat kaçta verdiniz o da önemliKızlar selam, 28.11.2024te verdiğim kanda beta değeri 298di, 30.11.2024te verdiğim kandaki beta ise 405di. Doktor dış gebelik olabilir takip edelim demiş. Sizler nasıl buldunuz sonucu. Çok korkuyorum
2 gün arayla kan testi yaptırmaya devam et eğer artış devam ederse belkide dış gebelik değildirKızlar selam, 28.11.2024te verdiğim kanda beta değeri 298di, 30.11.2024te verdiğim kandaki beta ise 405di. Doktor dış gebelik olabilir takip edelim demiş. Sizler nasıl buldunuz sonucu. Çok korkuyorum
Ederim tabi :) sağlık sıhhatle gelsin inşallahİnşallah dua eder misiniz
İlk kanı saat 12 gibi verdim ikincisi de 15.00 civarıİlk verdiğiniz kanı saat kaçta verdiniz 2 verdiğiniz kanı saat kaçta verdiniz o da önemli
Çarşamba günü tekrar kan vereceğim dua edin lütfen2 gün arayla kan testi yaptırmaya devam et eğer artış devam ederse belkide dış gebelik değildir
İnşallah güzel yükselir canımÇarşamba günü tekrar kan vereceğim dua edin lütfen
İnşallah dilediğiniz gibi olur allah dilediğinizi kabul etsin inşallah pozitiftirÇarşamba günü tekrar kan vereceğim dua edin lütfen
İnşallah Allah razı olsun çok teşekkür ederimİnşallah dilediğiniz gibi olur allah dilediğinizi kabul etsin inşallah pozitiftir
Amin Allah razı olsun çok teşekkür ederimİnşallah güzel yükselir canım