• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta değerim 2 kat yükselmedi

imssso

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2025
45
8
1
23
4 Mart beta 8
8 Mart 26
Niye bu kadar düşük sağlıksız gebelik mi yaşıyorum lütfen yardımcı olun adetimin gecikmesinin 8. Günündeyim

4 Mart beta 8
8 Mart 26
Niye bu kadar düşük sağlıksız gebelik mi yaşıyorum lütfen yardımcı olun adetimin gecikmesinin 8. Günündeyim
Aynı yerde aynı saatte mi verdiniz ? Bunlar önemli detaylar 2 günde bir aynı saatte verin . Daha çok küçük olduğu için hcg yavaş artıyor olabilir . Farklı lab da farklı sonuç alabilirsiniz.

Aynı yerde aynı saatte mi verdiniz ? Bunlar önemli detaylar 2 günde bir aynı saatte verin . Daha çok küçük olduğu için hcg yavaş artıyor olabilir . Farklı lab da farklı sonuç alabilirsiniz.
Evet aynı yer ve aynı saat çok korkuyorum normal olmamasından

4 Mart beta 8
8 Mart 26
Düşük geldi bana da özellikle gecikmeden sonra verdiyseniz çünkü gecikmeden sonra verildiyse mutlaka daha yüksek çıkmalıydı kimyasal gebeliği düşündürdü bana da umarım değildir

Az şekilde Kanamam ve karın ağrım var bugün düşük mü oluyor
Bence bir doktora gitmelisin kanaman da varmış. Belki tutunması için ilaç verirler. 2 günde bir en az %60 artış gerekiyor diye biliyorum.

Düşük geldi bana da özellikle gecikmeden sonra verdiyseniz çünkü gecikmeden sonra verildiyse mutlaka daha yüksek çıkmalıydı kimyasal gebeliği düşündürdü bana da umarım değildir
Kanamam var kahverengi şeklinde ama çok değil düşük mü oluyor hastaneye gitmem gerek mi

Kahverengi kanamam var kanama düşük olduğunu göstermez mi
Hayır göstermez yerleşme kanaması da olabilir. Şu an kahverengi kanamanız da varken artış da şüphelendiriyorsa sizi buradaki cevaplardan çok sizin acilen doktora gitmeniz gerekir. Muayeneyle doktor zaten bilgilendirmeyi yapar. Rahim duvarı kalınlaşma oranına göre dış gebelik ya da kimyasal olup olmadığı çıkar. Kadın doğuma giderseniz acildeki doktor dahi muayene eder sizi zaten.

Hayır göstermez yerleşme kanaması da olabilir. Şu an kahverengi kanamanız da varken artış da şüphelendiriyorsa sizi buradaki cevaplardan çok sizin acilen doktora gitmeniz gerekir. Muayeneyle doktor zaten bilgilendirmeyi yapar. Rahim duvarı kalınlaşma oranına göre dış gebelik ya da kimyasal olup olmadığı çıkar. Kadın doğuma giderseniz acildeki doktor dahi muayene eder sizi zaten.
Benimde lekelenmem vardı acile gittim 8 haftalık dedim gec döllenme dedi kahverengi kanamaya da yerlesme dedim özele gittim oda sağlıksız gebelim vucud atacak dedi düşükde yaptım drunda iyisine denk gelmek lazım adma akıllı dinlemiyor bile drlar devlette

Back
X