• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta değeri

yuksel3468

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2024
36
14
3
Kızlar merhaba 2 ay önce kimyasal gebelik geçirdim betam 20 kadar çıktı geri düştü bugün kan testi verdim 15.24 çıktı daha adetime 3 gün var bu kimyasal gebelik olabilirmi gene kimyasal gebelik geçirmekten korkuyorum 4 gündür test yapıyorum sürekli silik çizgi çıkıyor erken gebelik testi değil normal kaset test yapıyorum silik çıkıyor kimyasal tekrarlayan oldumu hiç 3 yıldır çocuk istiyoruz eşimde ileri harketli sprem hiç yok doktorlar hep tüp bebek dedi ne olur bana dua edin mübarek ayda bu bebek tutunsun

şuan bişe demek için erken ama gebelik olabilir canım kendine dikkat et inşallah sonuç istediğin gibi olur

Bunu burdan bilemeyiz bence iki günde bir kan verip değerinizi takip edin inşallah güzel sonuçlar alırsınız bir kere kimyasal oldu diye tekrarlayacak diye düşünmeyin bence inşallah sağ salim kucağınıza da alırsınız bana da dua edin lütfen bende bu ay güzel haberi alayım 💕

Bunu burdan bilemeyiz bence iki günde bir kan verip değerinizi takip edin inşallah güzel sonuçlar alırsınız bir kere kimyasal oldu diye tekrarlayacak diye düşünmeyin bence inşallah sağ salim kucağınıza da alırsınız bana da dua edin lütfen bende bu ay güzel haberi alayım 💕
Yüce Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah artık çok korkuyorum 1 hafta sonra kan vermeyi düşünüyordum bu süreçte evde hamilelik testiyle takip etmeyi düşünüyordum

Back
X