• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta değeri

selenayb

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
4
Puanlar
1
Merhaba hanımlar reglime bir gün var test yaptım testte çizgi bu şekilde çıktı beta hcg değerim de 55 çıktı sizce normal mi daha önce kimyasal gebelik geçirdim yine düşük gibi geldi yardımcı
20250220_193202.webp
olabilecek var mı 🥲

Umarım öyledir bir kere başa gelince insan tereddüt ediyor, teşekkür ederim 🙂

Merhaba hanımlar reglime bir gün var test yaptım testte çizgi bu şekilde çıktı beta hcg değerim de 55 çıktı sizce normal mi daha önce kimyasal gebelik geçirdim yine düşük gibi geldi yardımcı Eki Görüntüle 3548059 olabilecek var mı 🥲
Hamilesin hayırlı olsun belirtin varmıydı

Hamilesin hayırlı olsun belirtin varmıydı
Göğüs ucumda genişleme ve çok fazla uyku hali vardı daha önce kimyasal gebeliğimde de göğsümden farkettiğim için direkt dikkatimi çekti o şekilde öğrendim canım

Göğüs ucumda genişleme ve çok fazla uyku hali vardı daha önce kimyasal gebeliğimde de göğsümden farkettiğim için direkt dikkatimi çekti o şekilde öğrendim canım
Benimde yarın adet günüm 2 gün önce ovulasyon testi yaptım pik değildi belirtim var ama yok galiba sende ovulusyon testi varsa deneyebilirsiniz 🌸

Adet oncesi normal bi deger, onemli olan iki gunde artis miktari.

Benimde yarın adet günüm 2 gün önce ovulasyon testi yaptım pik değildi belirtim var ama yok galiba sende ovulusyon testi varsa deneyebilirsiniz 🌸
Yok canım malesef doktorum pazartesi çağırdı tekrar kan vericem bakalım inşallah yolunda gider

Back
X