• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar nolur yardımınıza ihtiyacım var beta hcg değeri ile ilgili🙏🏻

Siz persembe gunu alinan kanda mi 3000 kisur hcg gordunuz? O gun aslinda bakilsa kese gorunurdu, tup bebek mi bu? Tup bebek doktorunuz neden size ultrason bakmadi ki?
Evet perşembe günü kan verdim öyle çıktı.Yok tüp bebek değil tüp bebek yaptıracaktık kendiliğinden oldu çok gerildim burada bi kaç kişide yüksek çıktığını ve sağlıklı gebelik geçirdklerini okudum ama bilemiyorum işte gerildim yinede🥹

Evet perşembe günü kan verdim öyle çıktı.Yok tüp bebek değil tüp bebek yaptıracaktık kendiliğinden oldu çok gerildim burada bi kaç kişide yüksek çıktığını ve sağlıklı gebelik geçirdklerini okudum ama bilemiyorum işte gerildim yinede🥹
Supheli iliskinizin uzerinden kac gun gecmisti bu sonucu aldiginizda?

Tup bebek icin tedavi goruyor muydunuz? Ilac vb?

Neden yüksek çıkmış bu kadar tek gebelik mi öğrendiniz mi
Evet tek gebelik doktorum çok iyi dedi hızla arttı betam geç döllenme normalde ama arayı kapatıyor 1 hafta fark vardı normalde adet tarihim ile suan 4 güne indi fark

Endişenizi anlıyorum ama o dönem bana inanılmaz bir ferahlık, kabulleniş ve her şeyin çok güzel olacağına dair bir his gelmişti mesela şu an nasıl bu kadar rahat olmuşum diyorum kolay da olmamıştı😄 doğal olmuştu ama öncesinde olması için çok uğraşmış aşılama dahi yaptırmıştım. İnanın olacak olan oluyor siz sakin olun ve bebeğinizin keyfini çıkartın onu sevin bir anda zaman geçip bir anda büyüyorlar hamileliği aşırı özledim🥹 buraya da gelişmeleri yazın 😍 etiket yaparsanız bildirim düşer🫶🏻 Bence her şey yolunda bebiş erkenden döllenip yerine yerleşmiş keyfine bakıyor bence ✨
Bugün doktora gittim keseyi gördü bebiş görünmedi çok erken oldupu için ama doktor tam yerine yerleşmiş gayet normal dedi siz geldiniz aklıma hemen haber vereyim dedim🥰🥰inşallah sağlıkla kucağımıza alırız desteğiniz için tekrar tekrar teşekkür ederim🙏🏻🥰💕💐

Bugün doktora gittim keseyi gördü bebiş görünmedi çok erken oldupu için ama doktor tam yerine yerleşmiş gayet normal dedi siz geldiniz aklıma hemen haber vereyim dedim🥰🥰inşallah sağlıkla kucağımıza alırız desteğiniz için tekrar tekrar teşekkür ederim🙏🏻🥰💕💐
Çookkk sevindim sağlıkla kucağınıza alıp büyütün inşallah😍💕

Ahh ne güzel haber maşallah diyelim sağlıkla ilerlesin gebeliğiniz kalp atışı duyunca da yazın 🌸

Ahh ne güzel haber maşallah diyelim sağlıkla ilerlesin gebeliğiniz kalp atışı duyunca da yazın 🌸
Çoook teşekkür ederim kalp atışlarını da duyduk çok şükür herşey şimdilik yolunda 🥰Allah isteyen herkese nasip etsin çok zor gergin bi süreçti ama çok şükür iyi haberler aldık 💕💕💐🥰

Back
X