Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gayet iyi degerinizArkadaşlar bu beta değerlerini anlayamıyorum bilenler yardımcı olabilir mi ? Salı günü beta değerim 200 çıktı pazartesi günü yani bugün ölçtürdüm arada 5 gün var 1290 çıktı. Sizce basıl az mı normal mi
Rica ederim banada dua edermisin bugün test yapıcam adetime iki gün var lütfen dua et banaTeşekkür ederim sağolun![]()
valla ufaktanhesap yaparsam 2 gune yuzde 100 dıye bı kanun yok. enaz yuzde 60 denıyor. sendekı yuzde 80 cıvarında:) kese gorundukten sonra degerın de bı onemı kalmıycak. kontrolun ne zaman?Arkadaşlar bu beta değerlerini anlayamıyorum bilenler yardımcı olabilir mi ? Salı günü beta değerim 200 çıktı pazartesi günü yani bugün ölçtürdüm arada 5 gün var 1290 çıktı. Sizce basıl az mı normal mi
Bugün öğleden sonra gideceğim ilk defa doktorla görüşeceğim kan testini önceden yaptım sonucunu öğrendim fakat henüz doktorla görüşmedim. Kese ne zaman görünür ki tahminivalla ufaktanhesap yaparsam 2 gune yuzde 100 dıye bı kanun yok. enaz yuzde 60 denıyor. sendekı yuzde 80 cıvarında:) kese gorundukten sonra degerın de bı onemı kalmıycak. kontrolun ne zaman?
Rabbim hayırlı güzel sonuçlar versin inşaAllah Rabbim senin ve isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın tez zamanda hayırlısıyla inşaAllahRica ederim banada dua edermisin bugün test yapıcam adetime iki gün var lütfen dua et bana
4+6 falan olsan su an (degerlerınden tahmın edıyorum )haftaya kesın gorunur canım :) sımdı de vajınalden gorunebılır eger daha erken gıtmek ıstersen de senın tercıhın tabı :)Bugün öğleden sonra gideceğim ilk defa doktorla görüşeceğim kan testini önceden yaptım sonucunu öğrendim fakat henüz doktorla görüşmedim. Kese ne zaman görünür ki tahmini
Doktora gittim vajinal ultrasonla kese kontrolü yaptı minik bir şey göründü ama gebelik kesesi gibi değil değerin de düşük dedi . Gebelik kesesi değilse nedir sizce4+6 falan olsan su an (degerlerınden tahmın edıyorum )haftaya kesın gorunur canım :) sımdı de vajınalden gorunebılır eger daha erken gıtmek ıstersen de senın tercıhın tabı :)
Başka ne kesesi olacakki bu degere düşük demiş tuhafDoktora gittim vajinal ultrasonla kese kontrolü yaptı minik bir şey göründü ama gebelik kesesi gibi değil değerin de düşük dedi . Gebelik kesesi değilse nedir sizce
Biraz daha beklesen netleşir benceBilmiyorum ki ultrasonda görünüyor minicik bir şey rahim boşluğu olsa önceki gebeliğimde de görünürdü değil mi
bazi doktorlar da kalp duyulcak zamani seviyolar bi. Bhcg gayet iyi dusuk degil. erken de erken diyip duruyolar ... Dis gebelik gecirmissin tabiki erken kontrol edilmen gerek. Benim koca keseyi kanama alani diyen doktor da doktordu:)) sen icini ferah tut . Kese gunde ortalama 1 mm buyuyor. 4mm de falan gorunur hale geliyo. Dolayisiyla 2 3 gunde cok sey degisir baska bi doktor bul ve ona git cnm:)Doktora gittim vajinal ultrasonla kese kontrolü yaptı minik bir şey göründü ama gebelik kesesi gibi değil değerin de düşük dedi . Gebelik kesesi değilse nedir sizce
Benimki de kanama kesesi olabilir mi ki korkmaya başladım şimdi. Bana progesteron değerin düşük dedi onunla beta aynı mıbazi doktorlar da kalp duyulcak zamani seviyolar bi. Bhcg gayet iyi dusuk degil. erken de erken diyip duruyolar ... Dis gebelik gecirmissin tabiki erken kontrol edilmen gerek. Benim koca keseyi kanama alani diyen doktor da doktordu:)) sen icini ferah tut . Kese gunde ortalama 1 mm buyuyor. 4mm de falan gorunur hale geliyo. Dolayisiyla 2 3 gunde cok sey degisir baska bi doktor bul ve ona git cnm:)
Yaa 900 le kese goren de var 2000 le anca goren de .sen takilma kuzum ona . Bi kac gune git kesen goruncektir insallah stress iyi degil bak. Bazen usg ler cok kaliteli olmayinca da tam goremiyolar. Olur olur. Sen stresse girip anca zarar verirsjn kanama kesesi sanmistj benimkini normal keseydi.Benimki de kanama kesesi olabilir mi ki korkmaya başladım şimdi. Bana progesteron değerin düşük dedi onunla beta aynı mı
İnşaAllah öyledir dua edin lütfen banaYaa 900 le kese goren de var 2000 le anca goren de .sen takilma kuzum ona . Bi kac gune git kesen goruncektir insallah stress iyi degil bak. Bazen usg ler cok kaliteli olmayinca da tam goremiyolar. Olur olur. Sen stresse girip anca zarar verirsjn kanama kesesi sanmistj benimkini normal keseydi.
Canım gayet guzel artmış.hayirli olsun inşallah.doktor a gittinmi takip edilmesi gereken bir değer bence.Herkese merhaba ben 25.12.20 de beta hcg ye baktırdım sonuç 47,31 çıktı. Bugün 28.12.20 de ise beta 167,82 çıktı sizce normal mi
Canım merhaba öncelikle gebeligin hayirli olsunn.degerin güzel artmış şuan durumun nedir tekrar doktora gittinmiArkadaşlar bu beta değerlerini anlayamıyorum bilenler yardımcı olabilir mi ? Salı günü beta değerim 200 çıktı pazartesi günü yani bugün ölçtürdüm arada 5 gün var 1290 çıktı. Sizce basıl az mı normal mi