Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gayet iyi katlanarak devam etmiş Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinHanımlar merhaba, 21 nisanda kan verdim 27.93 çıktı 23 nisanda 116.2 çıktı 26 nisanda 611.7 çıktı. Değerim nasıl sizce olumsuz bir durum yok dimi
Çok teşekkür ederim daha evvel bi kimyasal gebelik geçirdiğim için çok korkuyorum o yüzden sormak istedimGayet iyi canım hayırlı olsun![]()
Ayy çok teşekkür ederim aminnn Rabbime şükürler olsun ve isteyen tüm kardeşlerime nasip olsunGayet iyi katlanarak devam etmiş Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin![]()
Gayet güzel hayırlı olsunHanımlar merhaba, 21 nisanda kan verdim 27.93 çıktı 23 nisanda 116.2 çıktı 26 nisanda 611.7 çıktı. Değerim nasıl sizce olumsuz bir durum yok dimi
Canım daha önce kimyasalda beta değerin en fazla kaça kadar çıktı ve kaçtan geriye düştü bende kimyasal gebelikten çok korkuyorum beta değerlerim benim de bu şekildeÇok teşekkür ederim daha evvel bi kimyasal gebelik geçirdiğim için çok korkuyorum o yüzden sormak istedim![]()
Maşallah çok güzel çıkmışHanımlar merhaba, 21 nisanda kan verdim 27.93 çıktı 23 nisanda 116.2 çıktı 26 nisanda 611.7 çıktı. Değerim nasıl sizce olumsuz bir durum yok dimi
Kimyasal gebeliğimde hiç bu kadar yükselmemişti canım benim ilk değerimden hemen sonra düşmeye başlamıştı seninkide gayet güzel bence hiç endişelenmeCanım daha önce kimyasalda beta değerin en fazla kaça kadar çıktı ve kaçtan geriye düştü bende kimyasal gebelikten çok korkuyorum beta değerlerim benim de bu şekilde
Rabbim tez zamanda kalp atışlarınıda duymamızı nasip etsin inşallah canım teşekkür ederimKimyasal gebeliğimde hiç bu kadar yükselmemişti canım benim ilk değerimden hemen sonra düşmeye başlamıştı seninkide gayet güzel bence hiç endişelenme![]()
Aminn canıımm çok aminn doktorum bana 10 gün sonrasına randevu verdi o günü iple çekiyorumRabbim tez zamanda kalp atışlarınıda duymamızı nasip etsin inşallah canım teşekkür ederim![]()
![]()
Ben daha kadın doğum doktoruna hiç gitmedim önce beta takibi yaptım hafta içine aldım randevu hafta içi gidicem o zamana kadar değerimde katlanarak artar inşallahAminn canıımm çok aminn doktorum bana 10 gün sonrasına randevu verdi o günü iple çekiyorum![]()
Henüz keseyi görmek için erken olabilir canım ama yinede git belki başka tahliller vs yaparBen daha kadın doğum doktoruna hiç gitmedim önce beta takibi yaptım hafta içine aldım randevu hafta içi gidicem o zamana kadar değerimde katlanarak artar inşallah![]()
Merhaba. Hayırlı olsun. Gayet güzel artışınızHanımlar merhaba, 21 nisanda kan verdim 27.93 çıktı 23 nisanda 116.2 çıktı 26 nisanda 611.7 çıktı. Değerim nasıl sizce olumsuz bir durum yok dimi