Beta değeri normal mi

nazenin15

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2025
73
20
3
27
Hanımlar merhaba, 21 nisanda kan verdim 27.93 çıktı 23 nisanda 116.2 çıktı 26 nisanda 611.7 çıktı. Değerim nasıl sizce olumsuz bir durum yok dimi

Çok teşekkür ederim daha evvel bi kimyasal gebelik geçirdiğim için çok korkuyorum o yüzden sormak istedim
Canım daha önce kimyasalda beta değerin en fazla kaça kadar çıktı ve kaçtan geriye düştü bende kimyasal gebelikten çok korkuyorum beta değerlerim benim de bu şekilde

Eklentiler

• IMG_8874.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 18
Canım daha önce kimyasalda beta değerin en fazla kaça kadar çıktı ve kaçtan geriye düştü bende kimyasal gebelikten çok korkuyorum beta değerlerim benim de bu şekilde
Kimyasal gebeliğimde hiç bu kadar yükselmemişti canım benim ilk değerimden hemen sonra düşmeye başlamıştı seninkide gayet güzel bence hiç endişelenme

Kimyasal gebeliğimde hiç bu kadar yükselmemişti canım benim ilk değerimden hemen sonra düşmeye başlamıştı seninkide gayet güzel bence hiç endişelenme
Rabbim tez zamanda kalp atışlarınıda duymamızı nasip etsin inşallah canım teşekkür ederim

Aminn canıımm çok aminn doktorum bana 10 gün sonrasına randevu verdi o günü iple çekiyorum
Ben daha kadın doğum doktoruna hiç gitmedim önce beta takibi yaptım hafta içine aldım randevu hafta içi gidicem o zamana kadar değerimde katlanarak artar inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…