Merhabalar ne yaptınız nasıl sonuçlandı değerlerinizArkadaşlar merhaba.
Genetik tanımlı 5. Gün dondurulmuş embriyo transferi oldum.8. Gün beta değerim 1.20
Doktor ilaçlara devam etmemi ve 13. Gün tekrar test yapmamı söyledi.Başına böyle bir sey gelip değeri artan oldu mu.
Malesef negatif.Bu gün adetim 5. Günü çok yoğun ve ağrılı geçiyo.Ilaçlardan sanırımMerhabalar ne yaptınız nasıl sonuçlandı değerleriniz
Öyle mi çok üzüldüm bir dahaki denemede güzel sonuçlar alırsınız inşallah, ben de 12 nisanda transfer oldum bugün 7. Gün 5. Gün embriyosu 7.40 geldi değerMalesef negatif.Bu gün adetim 5. Günü çok yoğun ve ağrılı geçiyo.Ilaçlardan sanırım
Merhaba değeriniz yukseldimi acaba benimde 7. Gün 5. Gün embriyosu 7.62 çıktıÖyle mi çok üzüldüm bir dahaki denemede güzel sonuçlar alırsınız inşallah, ben de 12 nisanda transfer oldum bugün 7. Gün 5. Gün embriyosu 7.40 geldi değer
Pardon önceki mesajı dikkate almayın ovitrelle kullanmış mıydınızMerhaba değeriniz yukseldimi acaba benimde 7. Gün 5. Gün embriyosu 7.62 çıktı
Yok benim 14 Nisan transfer günüm bugün 7. Günüm evet ovitrele kullandım zaten iğnenin etkisimi diye mi çok üzülüyorum sizin yukseldimi12 nisanda transfer olduysanız 7. Gün değil yalnız, 9 gün oluyor? Bir de ovitrelle kullanmış mıydınız
Ben yapmadım test benim tarih 27 nisan. Beklemedeyiz. Ben bir önceki denemede erken tahlil vermiştim, ovitrelle kullanıp. Tam kaçıncı gündü bilmiyorum ama 8. Veya 9. Gün Olabilir, aklımda öyle kalmış. 5 kusur çıkmıştı, günü gelince yaptığım testte 0 lara düşmüştü zaten. Üzülmeyin belki daha embriyonun yükseltmesi için vakit vardır?Yok benim 14 Nisan transfer günüm bugün 7. Günüm evet ovitrele kullandım zaten iğnenin etkisimi diye mi çok üzülüyorum sizin yukseldimi
Ben yapmadım test benim tarih 27 nisan. Beklemedeyiz. Ben bir önceki denemede erken tahlil vermiştim, ovitrelle kullanıp. Tam kaçıncı gündü bilmiyorum ama 8. Veya 9. Gün Olabilir, aklımda öyle kalmış. 5 kusur çıkmıştı, günü gelince yaptığım testte 0 lara düşmüştü zaten. Üzülmeyin belki daha embriyonun yükseltmesi için vakit vardır?
Aynen bekleyip gorecez test günüm 25 Nisan ama cumartesi tekrar test vermeyi düşünüyorum iki katı artacakmiBen yapmadım test benim tarih 27 nisan. Beklemedeyiz. Ben bir önceki denemede erken tahlil vermiştim, ovitrelle kullanıp. Tam kaçıncı gündü bilmiyorum ama 8. Veya 9. Gün Olabilir, aklımda öyle kalmış. 5 kusur çıkmıştı, günü gelince yaptığım testte 0 lara düşmüştü zaten. Üzülmeyin belki daha embriyonun yükseltmesi için vakit vardır?
Hadi bakalım inşallah cumartesi güzel haberinizi alalım beni de etiketleyinA
Aynen bekleyip gorecez test günüm 25 Nisan ama cumartesi tekrar test vermeyi düşünüyorum iki katı artacakmi
Tamamdır inşallahHadi bakalım inşallah cumartesi güzel haberinizi alalım beni de etiketleyin
8. Gün 12 çıktı, bugün 10. Gün tekrar test vereceğim, benim dondurulmuş transfer olduMerhaba değeriniz yukseldimi acaba benimde 7. Gün 5. Gün embriyosu 7.62 çıktı
Sizin 14 değil miydi? Ben 16 nisanda oldum transferi.Tamamdır inşallahsiz benden önce transfer olmuşsunuz ama test gününüz daha geç
İnşallah vardır transfer sonrası ovitrele vuruldunuz mu benim vurmuslardi kafam çok karisik8. Gün 12 çıktı, bugün 10. Gün tekrar test vereceğim, benim dondurulmuş transfer oldu
Evet benim 14 hayırlisi olurinsallahSizin 14 değil miydi? Ben 16 nisanda oldum transferi.
Merhaba sonucunuz ne cikti acaba8. Gün 12 çıktı, bugün 10. Gün tekrar test vereceğim, benim dondurulmuş transfer oldu
Ya çok üzüldüm adetiniz geldimi pekihemenSonuç 18 geldi kimyasal oldu maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?