H Htcyassa Yeni Üye Kayıtlı Üye 26 Şubat 2025 55 4 1 24 Cumartesi 21:28 Konu Sahibi Konu Sahibi Htcyassa #1 Kızlar acil bakın kan verdim <5 çıktı fakat 5 gün oldu hala regil olmadım böyle olupta hamile olan var mı
Kızlar acil bakın kan verdim <5 çıktı fakat 5 gün oldu hala regil olmadım böyle olupta hamile olan var mı
K kgm Aktif Üye Kayıtlı Üye 3 Mart 2021 1.205 802 73 33 Cumartesi 21:30 Konu Sahibi Konu Sahibi Htcyassa #2 Htcyassa .!.: Kızlar acil bakın kan verdim <5 çıktı fakat 5 gün oldu hala regil olmadım böyle olupta hamile olan var mı Genişletmek için tıkla... 5 gün gecikmis, olsa çıkardı. Ama döngün kaymissa yani yumurtlaman geç olmuşsa işler degisebilir. Takip etmiş miydin
Htcyassa .!.: Kızlar acil bakın kan verdim <5 çıktı fakat 5 gün oldu hala regil olmadım böyle olupta hamile olan var mı Genişletmek için tıkla... 5 gün gecikmis, olsa çıkardı. Ama döngün kaymissa yani yumurtlaman geç olmuşsa işler degisebilir. Takip etmiş miydin
Vaalbara Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 27 Ekim 2023 3.759 6.741 78 Cumartesi 21:59 Konu Sahibi Konu Sahibi Htcyassa #3 Testi beş gün geçince mi yaptın öncesinde mi yapmistin, öncesinde yapıldıysa tekrarla testi
H Htcyassa Yeni Üye Kayıtlı Üye 26 Şubat 2025 55 4 1 24 Cumartesi 22:38 Konu Sahibi Konu Sahibi Htcyassa #4 kgm .!.: 5 gün gecikmis, olsa çıkardı. Ama döngün kaymissa yani yumurtlaman geç olmuşsa işler degisebilir. Takip etmiş miydin Genişletmek için tıkla... Evet 13 Mart regl tarihim 14. Günde yumurtlama 25.26 Mart ki ozamana kadar gün aşırı oldu anlayamadım
kgm .!.: 5 gün gecikmis, olsa çıkardı. Ama döngün kaymissa yani yumurtlaman geç olmuşsa işler degisebilir. Takip etmiş miydin Genişletmek için tıkla... Evet 13 Mart regl tarihim 14. Günde yumurtlama 25.26 Mart ki ozamana kadar gün aşırı oldu anlayamadım
H Htcyassa Yeni Üye Kayıtlı Üye 26 Şubat 2025 55 4 1 24 Pazar 08:52 Konu Sahibi Konu Sahibi Htcyassa #5 Vaalbara .!.: Testi beş gün geçince mi yaptın öncesinde mi yapmistin, öncesinde yapıldıysa tekrarla testi Genişletmek için tıkla... Yok adetim gecikince yaptım sizce geç döllenme olabilir mi böyle birşey yaşadınızmı hiç ya da duydunuz mu
Vaalbara .!.: Testi beş gün geçince mi yaptın öncesinde mi yapmistin, öncesinde yapıldıysa tekrarla testi Genişletmek için tıkla... Yok adetim gecikince yaptım sizce geç döllenme olabilir mi böyle birşey yaşadınızmı hiç ya da duydunuz mu
Vaalbara Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 27 Ekim 2023 3.759 6.741 78 Pazar 10:09 Konu Sahibi Konu Sahibi Htcyassa #6 Htcyassa .!.: Yok adetim gecikince yaptım sizce geç döllenme olabilir mi böyle birşey yaşadınızmı hiç ya da duydunuz mu Genişletmek için tıkla... Bu kadar geç olur mu emin olamadım, yarın bı test daha ver yükselme olacaksa görünür zaten küçükte olsa yükselme başlar
Htcyassa .!.: Yok adetim gecikince yaptım sizce geç döllenme olabilir mi böyle birşey yaşadınızmı hiç ya da duydunuz mu Genişletmek için tıkla... Bu kadar geç olur mu emin olamadım, yarın bı test daha ver yükselme olacaksa görünür zaten küçükte olsa yükselme başlar