• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta değer 53

brktlll

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2025
44
9
1
26
Kızlsr beta 53 cıktı hemen kadın doğumcuya gitmelimiyim sizce napmalıyım başına gelen varmj

Her hamilenin başına gelmiştir 😂 şimdi gitsen birşey görmeyecek yapman gereken şey iki günde bir beta takibi yaptırabilirsin düzenli artış varsa 3000civarinda kesen görünür o arada doktora gidebilirsin, öncesinde gitmenin pek bı faydası yok birşey anlaşılmaz çünkü, hayırlısı olsun inşallah

Her hamilenin başına gelmiştir 😂 şimdi gitsen birşey görmeyecek yapman gereken şey iki günde bir beta takibi yaptırabilirsin düzenli artış varsa 3000civarinda kesen görünür o arada doktora gidebilirsin, öncesinde gitmenin pek bı faydası yok birşey anlaşılmaz çünkü, hayırlısı olsun inşallah
Teşekkğr ederim yanç folik asit veya bir vitamin kullanmalımıyım diye merak ediyorum

Teşekkğr ederim yanç folik asit veya bir vitamin kullanmalımıyım diye merak ediyorum
Folik asit başlaman gerekir, gidip tavsiye alayım dersen gidebilirsin tabii ki, zaten gebelik planlayinca başlaman gerekirdi plansız mı oldu

İki gün sonra tekrar beta verin artış varsa gidin doktora. Kan degerlerinize bakılıyor ona göre takviye veriliyor. Hayırlısı olsun

Yoo aslında planlı oldu ama kimileri folik asit kullanmayın dedi doktora sormadan bilemedim
Ya üç gün sonra gitsen de çok birşey değişmez şimdiye kadar kullanmadiysan zaten herkeste ilk günden başlamıyor kontrole gittiğinde tavsiye alırsın

Back