Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba kizlar
16 Nisan 122
18 Nisan 217
20 Nisan 330
23 Nisan 1147
Değerlerim bu şekilde 18 ile 20 arası biraz düşük olduğu için doktorum beni çok endişelendiriyor böyle olup sağlıkla doğum yapan var mı ?
Canım haftaya kese için git. Ben bu kadar kan bile vermedim 1 kere baktık beta pozitif sonra kese için bekledim ultrasona gittim. Sonra ultrasonda takip edersin strese girme boşa
Canım haftaya kese için git. Ben bu kadar kan bile vermedim 1 kere baktık beta pozitif sonra kese için bekledim ultrasona gittim. Sonra ultrasonda takip edersin strese girme boşa
Teşekkürler canım ne bilim ilk gittiğimde doktorum bir gün gecikmesine rağmen düşük iki günde bir tekrarla dedi sonra az artmis dedi daha çok strese soktu beni ilk gebeligimi kalp durmasi sebebiyle yedinci haftada kaybettim korkuyorum ister istemez