BSYTEK

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2025
63
17
3
24
Kızlar beta sonuçlarım bu şekilde son adet tarihim 23 Mart reglim 6 gün gecikti ama dün doktor kese göremedi açıklamada da prob çözünürlüğü kötü vs diyor sizce artış iyi mi fazla mı

Eklentiler

• IMG_5722.webp
    IMG_5722.webp
    28 KB · Görüntüleme: 60
Kızlar beta sonuçlarım bu şekilde son adet tarihim 23 Mart reglim 6 gün gecikti ama dün doktor kese göremedi açıklamada da prob çözünürlüğü kötü vs diyor sizce artış iyi mi fazla mı
Beta degerlerınız guzel ama 5000 üzeri olmadan gözükmeyebılıyor benımkı 5000 üzereyken cok ufacık kese gördük gayet normal sabırlı olmak lazım

İnşallah 🤲🏼🤲🏼 peki dış gebelik vs de böyle değer düzenli artar mı sanırım keseyi görene kadar içim rahat etmeyecek
Dış gebelık bos gebelık hepsı ıhtımal olabılır suanda degerlerınız guzel artmıs tabıkı ınsan düşünüyor ama Hersey allahtan saglıklı hayırlı olacaksa rabbım nasıp etsın olmayacaksa zaten ıstemez kımse dıye dusunuyorum ıcın rahat olsun kötü düşünüp kötüyü getırmeyelım saglıklı ılerleyıpte ılerde bısey olmayacağı ne malum bılmıyoruz sabır edıp dua edıp beklıcez kafana takarak bıyere varamayız bıraz sabırlı olup beklemek sürekli doktora erken gıtmemekten yanayım ben cunku ultrosona cok gırmekte bebeklerımıze zarar verıyor sabır et bıraz büyüsün gıt bence

İnşallah 🤲🏼🤲🏼 peki dış gebelik vs de böyle değer düzenli artar mı sanırım keseyi görene kadar içim rahat etmeyecek
Ben erken ögrendım gebelıgımı ve bekleme süreci benıde yıprattı Sımdı doktor bana 10 gün sonra gel dedı ben 15 20 gün sonra gıdıcem oylede böylede 9 ay beklıcez nasılsa nasıp olursa sen bıraz bekle gıdersın Sımdı gıdıceksın keseyı gorceksın bebek yok dıceksın sonra gelceksın bebek kalp atışı yok baska bısey dıye sıtres ınsanı uzuyor kanama vs bısey olursa gıdın tabı

Ben erken ögrendım gebelıgımı ve bekleme süreci benıde yıprattı Sımdı doktor bana 10 gün sonra gel dedı ben 15 20 gün sonra gıdıcem oylede böylede 9 ay beklıcez nasılsa nasıp olursa sen bıraz bekle gıdersın Sımdı gıdıceksın keseyı gorceksın bebek yok dıceksın sonra gelceksın bebek kalp atışı yok baska bısey dıye sıtres ınsanı uzuyor kanama vs bısey olursa gıdın tabı
Çok haklısın kalp atışı duyulacak tarama testleri başlayacak böyle böyle 9 ay geçmez gerçekten dediğin gibi iyi düşünmek 🤲🏼 inşallah seneye bu zamanlar bebeklerimiz yanımızda olsun 🫶🤲🏼

Çok haklısın kalp atışı duyulacak tarama testleri başlayacak böyle böyle 9 ay geçmez gerçekten dediğin gibi iyi düşünmek 🤲🏼 inşallah seneye bu zamanlar bebeklerimiz yanımızda olsun 🫶🤲🏼
Insallah canım amin

Keseyi görmek bile yeterli değil boş gebelik olabiliyor beta güzel artsa bile. Mümkün olduğunca bekleyin derim

Back
X