Orda yazıyor 4hafta dıye suan dört haftalık görünüyor sanırım adet takvımınide baza al uygulamasını indır hayırlı olsun evet 4200 cıkıcak tekrardan tebrık ederım
Ben geçen ay adet olmadım. 8 Ekimde oldum en son. Geç döllenme ile gebe kaldım büyük ihtimal. Haftamı betaya göre hesaplamak istiyorum son adet tarihim 2 ay önce olduğu için 4 haftalık mıdır Burda daha net yazıyor da haftalar doğru mudur acaba
Ben geçen ay adet olmadım. 8 Ekimde oldum en son. Geç döllenme ile gebe kaldım büyük ihtimal. Haftamı betaya göre hesaplamak istiyorum son adet tarihim 2 ay önce olduğu için 4 haftalık mıdır Burda daha net yazıyor da haftalar doğru mudur acaba
Mesajı yanıtla yerine tıklamadıgın ıcın ben mesajını göremedım tesadufen smdı göruyorum 8ekimse 9haftalok görünür ama gec döllenme varmıs ve ıkı aylık süre kasımda fark etmedın mı hıc ben ıkı gun gecıksem acaba derdım iyi dayanmışşın vallah demekki sen ekimde hamıle kalmadın o zaman betaya göre dıyorum kasım da kalmıssın hamıle adete göre hesaplarsak 9hafta kasımda olmus ama senın gebelik belli 2000lik beta 2 3hafta öne atsak yükseldıgını saysak 20ile 30degerle dıyım o zaman 4 5haftalık dıyebılırız