• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta Artışı Hakkında

bsrmbsrn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2018
80
27
88
30
Merhaba en son adetim 12 martti adetten 1 hafta önce yumurtlama gördüm ama gününü bilmiyorum doktor 1 hafta icinde yumurtalarsin demisti yumurtlamışim progesternum 21.34 çıkmıştı. 15 nisanda beta verdim 161 çıktı. Doktor tekrar edelim dedi 17 nisan da 364 çıktı 22 nisanda 1800 çıktı doktor olmadığı için de soramıyorum ilerleme güzel mi acaba

Merhaba en son adetim 12 martti adetten 1 hafta önce yumurtlama gördüm ama gününü bilmiyorum doktor 1 hafta icinde yumurtalarsin demisti yumurtlamışim progesternum 21.34 çıkmıştı. 15 nisanda beta verdim 161 çıktı. Doktor tekrar edelim dedi 17 nisan da 364 çıktı 22 nisanda 1800 çıktı doktor olmadığı için de soramıyorum ilerleme güzel mi acaba
Guzel canim hayırlı olsun saglikla ilerlesin umarim. Haftaya kese gormek icin randevu alabilirsin.

Artışınız gayet güzel. Betada 1200ü gördükten 3 gün sonra keseyi görmüştük doktorda

Merhaba hayırlı olsunnnnn öncelikle umarım sağlıkla kucağına alırsın belirtilerin nelerdi

Merhaba hayırlı olsunnnnn öncelikle umarım sağlıkla kucağına alırsın belirtilerin nelerdi
Cok teşekkür ederim inşallah. Kasık ağrısı hafif oluyor başka bir belirtim.yok. 2 ay önce kurtaj oldum o hamileligimde asırı göğüs hassasiyetim.vardı

Back
X