Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsun. Çok erken vermişsiniz. 2 gün ara ile verin, en az %66 artış olursa normal denilebilir.Merhabalar. Gebelik testinde silik çıkması sebebiyle dün akşam kan testi verdim beta hcg 6,63 çıktı bu akşam tekrar gittim 7,98 çıktı sizce artış normal midir adetime 5 gün var yardımcı olursanız sevinirim
Çok teşekkür ederim umarım sağlıkla ilerleyebilir tek temennim buHayırlı olsun. Çok erken vermişsiniz. 2 gün ara ile verin, en az %66 artış olursa normal denilebilir.
Şuan normaldir diyemeyiz yani iki günde 2 kata yakın artış olmalı yüzde 66 ve üstü yani bugün akşam tekrar verin anlaşılır netMerhabalar. Gebelik testinde silik çıkması sebebiyle dün akşam kan testi verdim beta hcg 6,63 çıktı bu akşam tekrar gittim 7,98 çıktı sizce artış normal midir adetime 5 gün var yardımcı olursanız sevinirim
Bu akşam mı vermeliyim yoksa yarın akşam versem daha mı iyi olur sizceŞuan normaldir diyemeyiz yani iki günde 2 kata yakın artış olmalı yüzde 66 ve üstü yani bugün akşam tekrar verin anlaşılır net
Çok teşekkür ederim Rabbim isteyen herkese nasip eylesin inşallah2 günde bir verin aynı saatte aynı hastanede canım hayırlı olsun Rabbim dek düz versin inşallah
Yarın akşam verin daha iyi sonuç alırsınız. Saat tam 48 olur aynı saatte verinBu akşam mı vermeliyim yoksa yarın akşam versem daha mı iyi olur sizce
Bende geçen hafta kan verdim 134. İki gün sonra 300 iki gün sonra 820 bugün yani iki gün sonra 1322 çıktı doktor baktı kese var küçük dedi. Acaba sıkıntı olur muYarın akşam verin daha iyi sonuç alırsınız. Saat tam 48 olur aynı saatte verin
Tamamdır çok teşekkür ederimYarın akşam verin daha iyi sonuç alırsınız. Saat tam 48 olur aynı saatte verin
Kaç gün gecikmeden sonra vermiştiniz kanıBende geçen hafta kan verdim 134. İki gün sonra 300 iki gün sonra 820 bugün yani iki gün sonra 1322 çıktı doktor baktı kese var küçük dedi. Acaba sıkıntı olur mu
Adet olacağım gün verdim tahliliKaç gün gecikmeden sonra vermiştiniz kanı
Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin bende daha 4 gün var adet günüme inşallah değerim senin kadar yükselirAdet olacağım gün verdim tahlili
En son dün verdiysen yarın aynı saatlerde vermen gerekiyorBu akşam mı vermeliyim yoksa yarın akşam versem daha mı iyi olur sizce
Tamam teşekkür ederimEn son dün verdiysen yarın aynı saatlerde vermen gerekiyor