Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
48 degil 3 gun aralikli test vermis48 saatte %65 artış normal zaten kafanızı karıştırmayın . Sağlıklı gebelik olsun inşallah
Yapay zekaya sordum geldim şimdi de48 degil 3 gun aralikli test vermis
Beta HCG seviyelerinizin 9. günde 95 mIU/mL, 12. günde 287 mIU/mL ve 15. günde 610 mIU/mL olarak artış göstermesi, genel olarak gebelik sürecinde beklenen bir durumdur. Sağlıklı bir gebelikte, Beta HCG seviyeleri yaklaşık olarak her 48 saatte bir iki katına çıkar.Kızlar Beta değerim 9. Gün 95 12. Gün 287 15. Gün 610 ( 9. Günden 12. Güne kadar %202) (12. Günden 15. Güne kadar % 112 ) artmış oluyor yani biraz düşüş var ilk birden yükselip sonrasında biraz düşmesi sizce normal mi ? Bu değerler sizce iyi mi ? Bi problem yaratır mı ?
Ha 48 saat ha 3 gün aynı şey araştırmanı tavsiye ederim48 degil 3 gun aralikli test vermis
Neye göre bunu diyorsun ? % 112 artış olan şeyin neyi dış gebelik oluyor ?Hayır normal değil büyük ihtimalle dış gebelik
Valla benim dış gebeliği mi 2 prof 3 günde anca karar verdi siz bu artışlarla nasıl bu kadar net konuştunuz.Hayır normal değil büyük ihtimalle dış gebelik
Beta değeri normalde ilerlerken bir anda düşme sebebiyeti zaten otomatik dış gebelik diye adlandırılır veya boş gebelik sadece bunun Altında kalınmamalı tabiki sağlıklı bir gebeliğe işaretmi sence beta düşüşü birde böyle düşün kimse burada net konuşmuyor herkes ne yaşadı ise tecrübesini ortaya söylüyorValla benim dış gebeliği mi 2 prof 3 günde anca karar verdi siz bu artışlarla nasıl bu kadar net konuştunuz.
Beta değeri düşüşe uğramış zaten sadece dış gebelik değil boş gebelik veya sağlıklı gebelikte olmaya bilir ben daha beta nın düşüşe uğradıktan sonra sağlıklı gebelik geçerini görmedim umarım mucizeler bulur ve sağlıklı bir gebeliği olur kimse burda doktor pr değil zaten buraya yazan bir insanda bir doktorun söyleyecekleri ile bizlerin söylediklerini bir tutulmayacağınjn bilincinde kasmayın bu kadar :)Neye göre bunu diyorsun ? % 112 artış olan şeyin neyi dış gebelik oluyor ?
Değeri bi anda düşmemiş, artış oranı ilk orandan düşük o kadar, artışı devam ediyor yani, bu da gayet olabilir, yüksek ve aynı oranda artarak gitmek zorunda değil kiBeta değeri normalde ilerlerken bir anda düşme sebebiyeti zaten otomatik dış gebelik diye adlandırılır veya boş gebelik sadece bunun Altında kalınmamalı tabiki sağlıklı bir gebeliğe işaretmi sence beta düşüşü birde böyle düşün kimse burada net konuşmuyor herkes ne yaşadı ise tecrübesini ortaya söylüyor
Kızlar Beta değerim 9. Gün 95 12. Gün 287 15. Gün 610 ( 9. Günden 12. Güne kadar %202) (12. Günden 15. Güne kadar % 112 ) artmış oluyor yani biraz düşüş var ilk birden yükselip sonrasında biraz düşmesi sizce normal mi ? Bu değerler sizce iyi mi ? Bi problem yaratır mı ?
Hayır normal değil büyük ihtimalle dış gebelik
Beta değeri normalde ilerlerken bir anda düşme sebebiyeti zaten otomatik dış gebelik diye adlandırılır veya boş gebelik sadece bunun Altında kalınmamalı tabiki sağlıklı bir gebeliğe işaretmi sence beta düşüşü birde böyle düşün kimse burada net konuşmuyor herkes ne yaşadı ise tecrübesini ortaya söylüyor
Neye dayanarak dış gebelik diyorsunuz anlamıyorum doğrusu.Beta değeri düşüşe uğramış zaten sadece dış gebelik değil boş gebelik veya sağlıklı gebelikte olmaya bilir ben daha beta nın düşüşe uğradıktan sonra sağlıklı gebelik geçerini görmedim umarım mucizeler bulur ve sağlıklı bir gebeliği olur kimse burda doktor pr değil zaten buraya yazan bir insanda bir doktorun söyleyecekleri ile bizlerin söylediklerini bir tutulmayacağınjn bilincinde kasmayın bu kadar :)