Çok teşekkür ederim… garip hisler beklenmedik gebelikKimyasal gebelik olduğunu doktorlar bile 8.haftaya doğru söylüyor. Endişe etmeyin. Artışlarıniz katlanmış bu iyi bişey. Umarım yolunda gider herşey
Değeriniz gayet güzel artmış endişe etmeyin. Kanama veya dayanılmaz ağrı olursa doktorunuza başvurun onun dışında sadece değerin yükselişi ile anlaşılmaz, inşallah da öyle değildir sağlıkla gelir. Benim de 12, 68, 300 olarak artmıştı çok şükür 18.haftadayızAdetime 6 gün kala erken gebelik test yaptım iki silik pozitifti… akşam kan verdim beta hcg 14.51di iki gün geçti adetime 4 gün kala beta hcg 68 e yükselmiş. Tek korkum kimyasal gebelik… böyle bişey mümkün mü? Hamilelik belirtilerim var haliyle
Hayırlısı neyse o olsun her zamann maşallah sağlıkla kucağınıza alınnDeğeriniz gayet güzel artmış endişe etmeyin. Kanama veya dayanılmaz ağrı olursa doktorunuza başvurun onun dışında sadece değerin yükselişi ile anlaşılmaz, inşallah da öyle değildir sağlıkla gelir. Benim de 12, 68, 300 olarak artmıştı çok şükür 18.haftadayız
Teşekkür ederim sizde öyle güzel haberlerini bekliyorumHayırlısı neyse o olsun her zamann maşallah sağlıkla kucağınıza alınn
Teşekkür ederimmTeşekkür ederim sizde öyle güzel haberlerini bekliyorum
Merhaba sizin bat ve sat tarihiniz kaç acaba bende bu gece test yaptım ama 0.10 çıktı betam benimde 6 günüm adet olmama çıkmadı erkenmi davrandım bilemiyorumAdetime 6 gün kala erken gebelik test yaptım iki silik pozitifti… akşam kan verdim beta hcg 14.51di iki gün geçti adetime 4 gün kala beta hcg 68 e yükselmiş. Tek korkum kimyasal gebelik… böyle bişey mümkün mü? Hamilelik belirtilerim var haliyle
Son adet günüm 25 hazirandı. Adetime 6 gün kala beta hcg 14.51 çıktı iki gün sonra da 68 çıktıMerhaba sizin bat ve sat tarihiniz kaç acaba bende bu gece test yaptım ama 0.10 çıktı betam benimde 6 günüm adet olmama çıkmadı erkenmi davrandım bilemiyorum
Bende 6 gün kala yaptım ama çıkmadı beklesemmi acaba belirtilerim var ama kararsz kaldımSon adet günüm 25 hazirandı. Adetime 6 gün kala beta hcg 14.51 çıktı iki gün sonra da 68 çıktı
Son şüpheli ilişkin ve son adet günün neydi balımBende 6 gün kala yaptım ama çıkmadı beklesemmi acaba belirtilerim var ama kararsz kaldım
Son şüpheli ilişkin ve son adet günün neydi balım
Yani şimdiye kadar döllenmeliydi aslında ama geç de dölleniyor olabilir tam bişey denemez döllenmiş olsa da henüz 10 gün olmuş biraz bekle inşallah vardır güzel haberler getirEn son 12 temmuzda ve 14 temmuzda oldu 30 haziran son adet
İnşallah canım ya hayırlısı ama mide bulantım baş dönmem kasık ağrım var düşük yaptıgımdada bu şekildim.Yani şimdiye kadar döllenmeliydi aslında ama geç de dölleniyor olabilir tam bişey denemez döllenmiş olsa da henüz 10 gün olmuş biraz bekle inşallah vardır güzel haberler getir
Ama yumurtlamam 14 temmuzda oldu hesaplara göre normaldir dimeYani şimdiye kadar döllenmeliydi aslında ama geç de dölleniyor olabilir tam bişey denemez döllenmiş olsa da henüz 10 gün olmuş biraz bekle inşallah vardır güzel haberler getir
Evet normal biraz zaman ver bakalım balım herkesin hemen belli olmayabiliyorAma yumurtlamam 14 temmuzda oldu hesaplara göre normaldir dime
Tamam canım burdan haberleşelim bari çok teşekkür ederimEvet normal biraz zaman ver bakalım balım herkesin hemen belli olmayabiliyor
Olurr güzel haberlerini bekliyorumm balımTamam canım burdan haberleşelim bari çok teşekkür ederim
Merhabalar gecen hafta pazartesi beta 26.07 cikti carsamba 39.27 adetim 10 gun gecti bu sabah kanamam oldu sebebini bilen bir fikri olan cevap verebilirmi adetmi oluyorum yasayan varmi boyle bir durumAdetime 6 gün kala erken gebelik test yaptım iki silik pozitifti… akşam kan verdim beta hcg 14.51di iki gün geçti adetime 4 gün kala beta hcg 68 e yükselmiş. Tek korkum kimyasal gebelik… böyle bişey mümkün mü? Hamilelik belirtilerim var haliyle
Pozitif çıkmış adet kanaması gibi miydi kaç gün sürdü kiMerhabalar gecen hafta pazartesi beta 26.07 cikti carsamba 39.27 adetim 10 gun gecti bu sabah kanamam oldu sebebini bilen bir fikri olan cevap verebilirmi adetmi oluyorum yasayan varmi boyle bir durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?