BETA ACİLL

alssy

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Adetime 6 gün kala erken gebelik test yaptım iki silik pozitifti… akşam kan verdim beta hcg 14.51di iki gün geçti adetime 4 gün kala beta hcg 68 e yükselmiş. Tek korkum kimyasal gebelik… böyle bişey mümkün mü? Hamilelik belirtilerim var haliyle

Kimyasal gebelik olduğunu doktorlar bile 8.haftaya doğru söylüyor. Endişe etmeyin. Artışlarıniz katlanmış bu iyi bişey. Umarım yolunda gider herşey

Değeriniz gayet güzel artmış endişe etmeyin. Kanama veya dayanılmaz ağrı olursa doktorunuza başvurun onun dışında sadece değerin yükselişi ile anlaşılmaz, inşallah da öyle değildir sağlıkla gelir. Benim de 12, 68, 300 olarak artmıştı çok şükür 18.haftadayız

Hayırlısı neyse o olsun her zamann maşallah sağlıkla kucağınıza alınn

Merhaba sizin bat ve sat tarihiniz kaç acaba bende bu gece test yaptım ama 0.10 çıktı betam benimde 6 günüm adet olmama çıkmadı erkenmi davrandım bilemiyorum

Merhaba sizin bat ve sat tarihiniz kaç acaba bende bu gece test yaptım ama 0.10 çıktı betam benimde 6 günüm adet olmama çıkmadı erkenmi davrandım bilemiyorum
Son adet günüm 25 hazirandı. Adetime 6 gün kala beta hcg 14.51 çıktı iki gün sonra da 68 çıktı

En son 12 temmuzda ve 14 temmuzda oldu 30 haziran son adet
Yani şimdiye kadar döllenmeliydi aslında ama geç de dölleniyor olabilir tam bişey denemez döllenmiş olsa da henüz 10 gün olmuş biraz bekle inşallah vardır güzel haberler getir

Yani şimdiye kadar döllenmeliydi aslında ama geç de dölleniyor olabilir tam bişey denemez döllenmiş olsa da henüz 10 gün olmuş biraz bekle inşallah vardır güzel haberler getir
İnşallah canım ya hayırlısı ama mide bulantım baş dönmem kasık ağrım var düşük yaptıgımdada bu şekildim.

Ama yumurtlamam 14 temmuzda oldu hesaplara göre normaldir dime

Merhabalar gecen hafta pazartesi beta 26.07 cikti carsamba 39.27 adetim 10 gun gecti bu sabah kanamam oldu sebebini bilen bir fikri olan cevap verebilirmi adetmi oluyorum yasayan varmi boyle bir durum

Merhabalar gecen hafta pazartesi beta 26.07 cikti carsamba 39.27 adetim 10 gun gecti bu sabah kanamam oldu sebebini bilen bir fikri olan cevap verebilirmi adetmi oluyorum yasayan varmi boyle bir durum
Pozitif çıkmış adet kanaması gibi miydi kaç gün sürdü ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…