BETA ACİLL

Nerden anladılar acaba benim de 20 temmuzda 68di betam kimyasal nasıl anlaşılıyor düşük mğ yapmışsınız yani kanama yüzündenmi

Nerden anladılar acaba benim de 20 temmuzda 68di betam kimyasal nasıl anlaşılıyor düşük mğ yapmışsınız yani kanama yüzündenmi
Merhaba cnm benim dünden beri kasıklarımda ağrı var sa yumırtalıkta bide cuma günü adet olmam gerekiyor acaba geç yumurtlamamı oldu bende anlam veremedim yine test yaptım bugun çıkmadı bişey

Adetime 6 gün kala erken gebelik test yaptım iki silik pozitifti… akşam kan verdim beta hcg 14.51di iki gün geçti adetime 4 gün kala beta hcg 68 e yükselmiş. Tek korkum kimyasal gebelik… böyle bişey mümkün mü? Hamilelik belirtilerim var haliyle
Benim adetim 1 hafta gecti bu kadar gecikmez beta 24 temmuz 0.2,, 27 temmuz 15.77 çıktı testler
Silik ama belirgin çıkıyo hamilemiyim kimyasalmı acaba :(

Değeriniz gayet güzel artmış endişe etmeyin. Kanama veya dayanılmaz ağrı olursa doktorunuza başvurun onun dışında sadece değerin yükselişi ile anlaşılmaz, inşallah da öyle değildir sağlıkla gelir. Benim de 12, 68, 300 olarak artmıştı çok şükür 18.haftadayız
Benım 24 temmuz.0.2 gebelik yok dedi 27 temmuz 15.77 varmı sizce reglim 9 gün gecti test yapıyorum erken gebelik normal kaset pozitif çıkıyor kimyasal olabilirmi artış olurmu yada aynı durumu yasayan varmı

Eklentiler

• IMG_20230729_110922.jpg
    IMG_20230729_110922.jpg
    33,2 KB · Görüntüleme: 80
Benım 24 temmuz.0.2 gebelik yok dedi 27 temmuz 15.77 varmı sizce reglim 9 gün gecti test yapıyorum erken gebelik normal kaset pozitif çıkıyor kimyasal olabilirmi artış olurmu yada aynı durumu yasayan varmı
Son değeriniz pozitif değer ama kimyasal olur mu yoksa sağlıklı mı onu bilemeyiz. Yarın tekrar kan verip artışına bakın. Geç döllenme olmuş olabilir ilk değer o yüzden negatiftir

Back
X