Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
4 kasim 2020 de test yaptırdım betam 8.3 çıktı doktor hamile degilsin dedi
O gün icinde adet oldum
Adet olmadan önce Beta nin yüksek olması normal mi hamile degilimdir dimi daha sonra test yaptırmadım açıkçası korkuyorum istemiyorum
4 kasim 2020 de test yaptırdım betam 8.3 çıktı doktor hamile degilsin dedi
O gün icinde adet oldum
Adet olmadan önce Beta nin yüksek olması normal mi hamile degilimdir dimi daha sonra test yaptırmadım açıkçası korkuyorum istemiyorum
Sonucun 8.3 değil 0.100 yani hamile değilsin o baktığın yer referans aralığı 8 ve üzeri hamile demek ben öyle anladım zaten adet olmuşsun hamile olamazsın
Sonucun 8.3 değil 0.100 yani hamile değilsin o baktığın yer referans aralığı 8 ve üzeri hamile demek ben öyle anladım zaten adet olmuşsun hamile olamazsın
karşısındaki değil o zaman dimi <0,100 benim sonucum karşıdaki 0-8.3 arasında olduğunu gösteriyor dimi yanlış anlamadım çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için doktor musunuz
karşısındaki değil o zaman dimi <0,100 benim sonucum karşıdaki 0-8.3 arasında olduğunu gösteriyor dimi yanlış anlamadım çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için doktor musunuz