• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta 5

Bukalemun56

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2023
6
1
6
25
Merhaba.Adetime 3 gün kala test yaptım.2tanesi negatif iki tanesi pozitifti.Sonra adet oldum.Üstüne görme olabilirmi diye kan verdim.Betam 5 çıktı.Doktor hamile değilsin idrar yolu enfeksiyonun var dedi.Adetim 5-6 gün normal bir şekilde geldi.Şuan acayip bir akıntım var kasıklarım ağrıyor.Yumurtalama döneminde olabiliyormuş.Başına gelen varmı.Hamilelik varmıdır.

Merhaba.Adetime 3 gün kala test yaptım.2tanesi negatif iki tanesi pozitifti.Sonra adet oldum.Üstüne görme olabilirmi diye kan verdim.Betam 5 çıktı.Doktor hamile değilsin idrar yolu enfeksiyonun var dedi.Adetim 5-6 gün normal bir şekilde geldi.Şuan acayip bir akıntım var kasıklarım ağrıyor.Yumurtalama döneminde olabiliyormuş.Başına gelen varmı.Hamilelik varmıdır.
Doktor yok demiş 🫣

Belki kimyasal gebeliktir kanamayla atmışsınızdır. Tekrar kan verip kontrol edin

Yok canım 5 cok düşük bir değer belki de vardı ama kimyasal oldu olabilir

Back