• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta 5.47 olup sonradan yükselenler :(

PeterPanik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2020
897
1.642
63
Merhaba bugun çatlama gününden 10. Gün kaset tesste çok silik bir çizgi gördüm kan verdim 5.47 çoktı. Mart ayında 6 haftalık kaybım vardı :(
Benzer değerden yükselen var mı? Kimyasal olabilir mi?

Merhaba bugun çatlama gününden 10. Gün kaset tesste çok silik bir çizgi gördüm kan verdim 5.47 çoktı. Mart ayında 6 haftalık kaybım vardı :KK43:
Test erken yapılmış ondan değeriniz düşük çıkmış olabilir önemli olan düzenli bir şekilde artıyor olması doktorunuz bu konu hakkında bilgi vermedi mi

Test erken yapılmış ondan değeriniz düşük çıkmış olabilir önemli olan düzenli bir şekilde artıyor olması doktorunuz bu konu hakkında bilgi vermedi mi
Aslında evet ama öncekinde daha yüksek bir değerdi bu kadar azıcık olunca anlamadım, bende de ne göz varmış dedim 5.47yi kaset tesste gördüm diye :) 5.47den hikayeye başlamak oldukça zormus.

2 gün sonra tekrar kan verip değeriniz artmış mı diye bakabilirsiniz kendinize stres yapmayın ☺️@yamanela
çok doğru söylüyorsunuz ama işte geçmişte kötü deneyimler olunca böyle kafayı yemeler oluyor :))

Aslında evet ama öncekinde daha yüksek bir değerdi bu kadar azıcık olunca anlamadım, bende de ne göz varmış dedim 5.47yi kaset tesste gördüm diye :) 5.47den hikayeye başlamak oldukça zormus.

çok doğru söylüyorsunuz ama işte geçmişte kötü deneyimler olunca böyle kafayı yemeler oluyor :))
Haklısınız evet insan gerçekten düşünmeden edemiyor gebeliği erken zamanda öğrenmenin kötü yanı bu olsa gerek ama yine de elinizden geldiği kadar stres yapmamaya çalışın inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız ☺️

Haklısınız evet insan gerçekten düşünmeden edemiyor gebeliği erken zamanda öğrenmenin kötü yanı bu olsa gerek ama yine de elinizden geldiği kadar stres yapmamaya çalışın inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız ☺️
Aminn öyle yapmaya çalışacağım, allahım isteyen herkese sağlıklı bir gebelik nasip etsin 💜 haziran ayı herkese mutluluk getirsin 💙

Merhaba bugun çatlama gününden 10. Gün kaset tesste çok silik bir çizgi gördüm kan verdim 5.47 çoktı. Mart ayında 6 haftalık kaybım vardı :(
Canım benimde iki gün test yaptım silik çıktı dün baktım pembe renk kanamam oldu az gidip kan verdim değerim 6.87 çıktı doktorum sinir bekleyecez dedi iki gün sonra tekrar değerine bakarız dedi eğer kanamam olmasaydı bı umut yükselir belki derdim ama az bı kanamam var ya yerleşme yada adet iki gün sonra testte yulselmemisse anlaşılacak daha önce de iki kaybım olmuştu 😔

Back
X