• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta 49

melansu

Nirvana
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2008
392
63
643
37
İçel Mersin
Kizlar sat 3 Eylül . Adetim 9 gün gecikti dun test yaptım silik çıktı. Bugün kan tahlili yaptırdım 49 çıktı.ayrica kahverengi ve kırmızı lekelenme var . Doktor düşük olabilir değerinde düşük dedi. İki gün sonra tekrar kan vericem. Sizcede düşük yapıyor olabilir miyim. 49 değeri bebek kaç günlük haftaliktir

Kizlar sat 3 Eylül . Adetim 9 gün gecikti dun test yaptım silik çıktı. Bugün kan tahlili yaptırdım 49 çıktı.ayrica kahverengi ve kırmızı lekelenme var . Doktor düşük olabilir değerinde düşük dedi. İki gün sonra tekrar kan vericem. Sizcede düşük yapıyor olabilir miyim. 49 değeri bebek kaç günlük haftaliktir
49 düşük gibi geldi bana da. Burada gördüğüm kadariyla 150 200 civarinda cikiyor minimum. Onlar da sanirim gecikmeden test veriyorlardi. 9 gun gecikmeyle silik çizgi olmasi 49 cikmasi bayağı düşük canım. Allahtan umut kesilmez dilerim ki seninledir bebegin.

Belirtin varmi Canim benimde 9 gecikdi Gecikmenin 5 günü tes yaptim nagatİf cikdi Bu gun 9 oldu ama hic bir belirti akıntı hic yok

Benim geç döllenmeydi 11. gün değerim 37ydi sağlıklı gebelikti. Ama kanama falan hiç yaşamadım kanama varsa düşük olabilir kontrolleri ihmal etmeyin

Benim 10 gün gecikmeli değerim 2200 kusurdu.kalp atışı olmadı kürtaj olmak zorunda kaldım ama 49 düşük bi değer doktorunuz ilaç verdi mi kullanın mutlaka.vue ayaklarınızı uzatıp yatin.dilerim bebeginiz sizinledir

Afedersiniz peceteyle her sildigimde kahvarengi yada kırmızı geliyor normal değil di mi. Üç gündür
Düşük tehdidi yaşıyorsunuz bi an önce acile gidin değerin düşmemişse kurtarma şansın var ilaçla değerin düştüyse geçmiş olsun 😔

V
Şişkinlik , kasık ağrısı,goguslerimde hassaiyet ve şişkinlik var canım
Canim gecmis olsun uzulme ama dusuk olabilir buyuk ihtimalle bende yeni gecirdim ilk verdigimde kan 293 tu adet oldum sandim megerse dusukmus kahverengi lekem ve kasik agrim oldugunda bisey oldugunu anlayip gittim doktora en son kan verdigimde deger 26 ya dusmustu hala goguslerim hassas ve sis kabizlikta devam ediyor ama dusuk yaptim Allah gonlune gore versin uzulme herseyin hayirlisi canim

Back