- 18 Haziran 2024
- 13
- 1
- 29
-
- Konu Sahibi melikeozennn
Keseyi görürsün. Bebek 7-8. Haftalarda gözükebiliyor kalp atışıyla. Keseden 10 gün sonra zaten bebek ve kalp atışı için çağırıyor doktorlarMerhabalar beta değerlerim olması gerektiği gibi ilerliyor çok şükür 25 inde kan verdiğimde 2992 çıktı betam şimdi 27 sinde doktor randevum var sizce bebek gözükür mü şuan adet tarihime göre 5+3 teyim 27 sinde de büyük ihtimal 6000 falan olur hcg çok heyecanlıyım ilk bebeğim ve beklenmedik anda hamile kaldım hiç tecrübem yok
Peki devlette diyelim ki on gün sonra gel dedi doktor tekrar randevu mu almam gerekiyor yoksa randevusuz gidebiliyor muyum doktor çağırınca çünkü randevu hep bulunmuyor aynı doktoraKeseyi görürsün. Bebek 7-8. Haftalarda gözükebiliyor kalp atışıyla. Keseden 10 gün sonra zaten bebek ve kalp atışı için çağırıyor doktorlar
canım benzer beta ile 5+4’te bebeği, 6+2’de de kalp atışını görmüştümMerhabalar beta değerlerim olması gerektiği gibi ilerliyor çok şükür 25 inde kan verdiğimde 2992 çıktı betam şimdi 27 sinde doktor randevum var sizce bebek gözükür mü şuan adet tarihime göre 5+3 teyim 27 sinde de büyük ihtimal 6000 falan olur hcg çok heyecanlıyım ilk bebeğim ve beklenmedik anda hamile kaldım hiç tecrübem yok
Sizin betanız kaçtı pekicanım benzer beta ile 5+4’te bebeği, 6+2’de de kalp atışını görmüştümumarım sen de görebilirsin.
5+0’da 2675 idi. o gün keseyi görmüştük. 5+4’ten sonra bikaç kere daha kan alıp takip etti doktorum ama bana söylemedi bile, bebeği ve kalp atışını gördüğümüz için.Sizin betanız kaçtı peki
Benim 5+6 da 72028 çıktı ikiz olma ihtimali falan olabilir mi acaba bana yüksek geldi baya doktorum henüz görmedi5+0’da 2675 idi. o gün keseyi görmüştük.
epey yüksek. ikiz olabilirBenim 5+6 da 72028 çıktı ikiz olma ihtimali falan olabilir mi acaba bana yüksek geldi baya doktorum henüz görmedi
Değer çok yüksek haftaya göre erkek bebek yada ikiz gebeliklerde yüksek çıkıyor diye biliyorum merak ettim açıkçası öğrenirseniz yazarsınz inşBenim 5+6 da 72028 çıktı ikiz olma ihtimali falan olabilir mi acaba bana yüksek geldi baya doktorum henüz görmedi
Keseyi görürsünüz ama bebek için erken 1 hafta 10 gün sonra görürsünüzMerhabalar beta değerlerim olması gerektiği gibi ilerliyor çok şükür 25 inde kan verdiğimde 2992 çıktı betam şimdi 27 sinde doktor randevum var sizce bebek gözükür mü şuan adet tarihime göre 5+3 teyim 27 sinde de büyük ihtimal 6000 falan olur hcg çok heyecanlıyım ilk bebeğim ve beklenmedik anda hamile kaldım hiç tecrübem yok
Yazarım inşallah bende çok merak ediyorumDeğer çok yüksek haftaya göre erkek bebek yada ikiz gebeliklerde yüksek çıkıyor diye biliyorum merak ettim açıkçası öğrenirseniz yazarsınz inş
Ben bugün gittim minik gözüktü kese ama daha küçük haftaya tekrar gel dedi üç hafta boyunca gidcem her hafta :) nokta kadar ordan büyümeye başlicak dedi doktor hayırlısı olsun hepimiz içinn alttan baktırmadım ordan bakılsa daha net çıkardı ama haftaya tekrar gidicez daha da büyür dediiiicanım benzer beta ile 5+4’te bebeği, 6+2’de de kalp atışını görmüştümumarım sen de görebilirsin.
Noldu son durum nedirr bende bugün 5+3teyim dün kese göründü bebek yok bugün tekrar gidicemMerhabalar beta değerlerim olması gerektiği gibi ilerliyor çok şükür 25 inde kan verdiğimde 2992 çıktı betam şimdi 27 sinde doktor randevum var sizce bebek gözükür mü şuan adet tarihime göre 5+3 teyim 27 sinde de büyük ihtimal 6000 falan olur hcg çok heyecanlıyım ilk bebeğim ve beklenmedik anda hamile kaldım hiç tecrübem yok
Merhabalar şuan kızım 18. Haftasına girdi ben bebeği ve kalp atışını 6+1 de duydum 8 haftaya kadar vakti varmışNoldu son durum nedirr bende bugün 5+3teyim dün kese göründü bebek yok bugün tekrar gidicem