• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta 28.11

bsrdr

Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2017
86
25
8
33
Arkadaşlar merhaba adetime 2 gün kala beta 28.11 çıktı yarın adet gunum tekrar bakılacak artış var mı diye inşallah artar ve değerim nasıl sizce bide kasiklarim agriyor normal midir

Arkadaşlar merhaba adetime 2 gün kala beta 28.11 çıktı yarın adet gunum tekrar bakılacak artış var mı diye inşallah artar ve değerim nasıl sizce bide kasiklarim agriyor normal midir
Merhaba degeriniz normal evet heyecan yapmayin.kasik agrisida normal.ama eger kan falan olursa kasik agrisida cok olursa mutlaka doktora soylenmeli

Merhaba degeriniz normal evet heyecan yapmayin.kasik agrisida normal.ama eger kan falan olursa kasik agrisida cok olursa mutlaka doktora soylenmeli
Bugün bakıldı 70 olmuş degerim ilk gebeligim olduğu için çok tecrubesizim cevabınız için teşekkürler dünden beri bekliyordum biri yazsin diye

Bugün bakıldı 70 olmuş degerim ilk gebeligim olduğu için çok tecrubesizim cevabınız için teşekkürler dünden beri bekliyordum biri yazsin diye
Evet bendede adetim gecmis olmasina ragmen 38 falan cikmisdi cok heyecanlanmisdim.ama stres yapmayin insAllah saglikli gebelik olur

vajinal için 1500 karından için 5000 üstü olması lazım. eğer biraz göbek varsa yani kiloluysanız 5000de de gözükmeyebilir..
Kiminin ilk değeri yüzlerde binlerde çıkmış o nedenle panikledim biraz benimki düşük gibi geldi

Back