-
- Konu Sahibi kardelen1311
Canim benim doktorlar son adet tarihini de bebeğin ilk oluşum ayına ekliyor bunu bilmeyenler aa üstüne görmüşüm diyor:) gerçek bu :)Gecikme olmadı ama iki gün erken regl oldum normalden daha az kanamam oldu ablalarım da üstüne görme deyimiyle adetten sonra hamile olduklarını öğrendi kafam çok karışık
Merhaba geçen gün yazmıştiniz buraya merak ettim beta 58 yazmistiniz yükseldi mi?Merhaba bende iki gun önce kan testi verdim adetim 2 gün geçmişti 58.91 çıktı sizce yükselir mi
Kan verdiniz mi bugün sonuç ne çıktıMerhabalar. 25 26 Mayıs yumurtlama çatlama tarihlerimdi. 1 Nisan'da kan testinde beta 1.2 çıktı dün yani 5 Nisan'da 9.8 çıktı. Çok erken vermek zorunda kaldım ilaç kullanabilmek için. Sizce nedir durum çok düşük ama yükselmiş diye ümitlendim. Adetime daha 5 gün var bu arada. Erken gebelik testinde de 15 20 dk sonra 2. çizgi silikleşti. Daha önce yaptıklarım 1 gün beklese bile silikleşmiyordu.
Maalesef kanamam oldu çok az savcıyla acile gittim ve kan alındı 17 düştü tutunamadigini söyledi doktorMerhaba geçen gün yazmıştiniz buraya merak ettim beta 58 yazmistiniz yükseldi mi
Yaaa çok üzüldüm gerçekten cok gecmis olsunMaalesef kanamam oldu çok az savcıyla acile gittim ve kan alındı 17 düştü tutunamadigini söyledi doktor
Aynen öyle böyle olması gerekiyormuş demek ki her şey de vardır bi hayır söylediğiniz gibiYaaa çok üzüldüm gerçekten cok gecmis olsunsen içini ferah tut yine olur Allahın izniyle vardır bunda da
vardır bir hayır
Evet 42.7 çıktı yarın tekrar vercemKan verdiniz mi bugün sonuç ne çıktı
Gözünüz aydın inşallah sağlıcakla kucağınıza alırsınızEvet 42.7 çıktı yarın tekrar vercem
Hala korkuyorum doktor gebe değilsin diyecek diye günlerdir uyku girmiyor gözümeGözünüz aydın inşallah sağlıcakla kucağınıza alırsınız
Korkmayın bebeğinize zarar hamileliğinizin tadını çıkarınHala korkuyorum doktor gebe değilsin diyecek diye günlerdir uyku girmiyor gözüme
149.2 çıktı bugünKorkmayın bebeğinize zarar hamileliğinizin tadını çıkarın
Gözünüz aydın iyi bayramlar149.2 çıktı bugüniyi bayramlaaar
İnşallah güzel bir sonuç gelirGözünüz aydın iyi bayramlarben de kan verdim şimdi heyecanla bekliyorum
Maalesef gelmediİnşallah güzel bir sonuç gelir
Çok üzüldüm inşallah kısa zamanda yüksek sonuçlar alırsınızMaalesef gelmedi
Amin inşallahÇok üzüldüm inşallah kısa zamanda yüksek sonuçlar alırsınız
Merhaba benim bera hcg 5IU/L çıktı referans değerimde 10 çıktı sizce hamilemiyim5in alti negatif demek. Kac gunluk gecikmeniz var?
Cok sinirda pazartesi tekrar kan verin. İnsallah pozitifi gorursunuzMerhaba benim bera hcg 5IU/L çıktı referans değerimde 10 çıktı sizce hamilemiyim
57 ye yükseldi 4 gün önce bugün kan verdim 12.9 sizde düşükmü yaptımCok sinirda pazartesi tekrar kan verin. İnsallah pozitifi gorursunuz
Kimyasala donmus canim gecmis olsun.57 ye yükseldi 4 gün önce bugün kan verdim 12.9 sizde düşükmü yaptım