- 26 Mart 2024
- 19
- 5
- 28
-
- Konu Sahibi kardelen1311
Gecikme olmadı ama iki gün erken regl oldum normalden daha az kanamam oldu ablalarım da üstüne görme deyimiyle adetten sonra hamile olduklarını öğrendi kafam çok karışık5in alti negatif demek. Kac gunluk gecikmeniz var?
11. Gün kan verdimKaçıncı gün 2 çıktı.
Yok canim o zaman regl olmussun. Zaman zaman duzen degisebilir. Ustune gorme olsa cok daha yuksek cikardi.Gecikme olmadı ama iki gün erken regl oldum normalden daha az kanamam oldu ablalarım da üstüne görme deyimiyle adetten sonra hamile olduklarını öğrendi kafam çok karışık
Anladım doktorum tekrar kan için çağırdı şüpheli dedi ama gidip gitmeme konusunda kararsızımYok canim o zaman regl olmussun. Zaman zaman duzen degisebilir. Ustune gorme olsa cok daha yuksek cikardi.
Yani kafamda suphe kalmasin diyorsan 3-4 gun sonra tekrar kan ver ayni hastanedeAnladım doktorum tekrar kan için çağırdı şüpheli dedi ama gidip gitmeme konusunda kararsızım
2 pozitif değil.11. Gün kan verdim
Doktor böyle söyledi ise 5-6 gün sonra yenile testi.Anladım doktorum tekrar kan için çağırdı şüpheli dedi ama gidip gitmeme konusunda kararsızım
Aminnn inşallah Allahım isteyen herkese nasip etsinDoktor böyle söyledi ise 5-6 gün sonra yenile testi.
İnsallah gebesindir.
Olur olur hiç moralini bozma…Aminnn inşallah Allahım isteyen herkese nasip etsin
Bende 6gün önce kan verdim değerim 0çıktı dün tekrar kan verdim 0.20 çıktı kafam çok karıştı ilk defa böyle birşeyle karşılaşıyorumİyi akşamlar kızlar 3 yıldır evliyim ilk defa beta hcg değerim 2 çıktı ne demek yardım lütfen
Bende 6gün önce kan verdim değerim 0çıktı dün tekrar kan verdim 0.20 çıktı kafam çok karıştı ilk defa böyle birşeyle karşılaşıyorum
Seninki de büyük ihtimalle negatifBende 1.20 çıkmıştı negatif oluyo oda
Yükselme olmadımı peki hiçBende 1.20 çıkmıştı negatif oluyo oda