• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meltem Nur

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2019
18
8
1
26
Bugün yine yazmıştım test aldım 2 tane yaptım ikisi de tek cizgi çıktı oysa ki belirtileri kime anlatsam herkes hamilesin bence diyordu neden böyle olmuş olabilir ? 3 hafta önce kan testinde beta 2 çıkmıştı normal değeri 0 olması gerek miyormu? Bu ayda adetim 4 gün gecikti akşamına oldum ama çok fazla değil sürekli damla damla geliyor

Bugün yine yazmıştım test aldım 2 tane yaptım ikisi de tek cizgi çıktı oysa ki belirtileri kime anlatsam herkes hamilesin bence diyordu neden böyle olmuş olabilir ? 3 hafta önce kan testinde beta 2 çıkmıştı normal değeri 0 olması gerek miyormu? Bu ayda adetim 4 gün gecikti akşamına oldum ama çok fazla değil sürekli damla damla geliyor
Beta 5 ve uzeri cikarsa gebelik pozitif kabuk edilir. 0-5 arasi normal degerdir gebelik var denilmez canim. Psikolojik olarak kensine hamilelik belirtileri yasatabilirsin yine ayni sekilde vucut hamile psikolojisine girince adetini geciktirebilirsin. Cok kisinin basina geliyor bu

Benimde gebelige dair tüm belirtilerim vardı hatta kese gibi bir sey gordu doktor . Beta 1.2 ydi. 10 gun sonra adet olmustum. Adet doneminde beta birazda olsa yukselirmis. Kese dedigi seyde kan pıhtısıymış

Böyle seyleri cok yaşadım boşa umutlandigim cok oldu. betayi 50 den yukari gör ve iki günde bir iki katina artsın. Onun dışında umutlanma... kismet bi dahaki aylara. Önüne bak moralini bozma

Back