sabah da soru açmıştım ama o zaman beta sonucu çıkmamıştı, allah rızası için bilen biri yardımcı olsun duramıyorum yerimde, doktora pazartesi 520ydi beta dedim, o da bana bugün erken olabilir 1500ü geçmeden alttan muayenede kese gözükmüyor demişti ama yine de bakalım demişti, baktı ama göremedi. Beta istedi eve geldim sonuç 1920. Neden görememiş olabilir hala erken mi yoksa sağlıksız gebelik olabilir mi? Bir de bu artış nasıl sizce 4 günde tam 2 katı olmamış ama
Kızlaaar
erken olabilir hala. Tekrar gitmiş ve görmüşsündür umarım. Bu arada 4 günde 4 katına çıkmış artış gayet iyi.sabah da soru açmıştım ama o zaman beta sonucu çıkmamıştı, allah rızası için bilen biri yardımcı olsun duramıyorum yerimde, doktora pazartesi 520ydi beta dedim, o da bana bugün erken olabilir 1500ü geçmeden alttan muayenede kese gözükmüyor demişti ama yine de bakalım demişti, baktı ama göremedi. Beta istedi eve geldim sonuç 1920. Neden görememiş olabilir hala erken mi yoksa sağlıksız gebelik olabilir mi? Bir de bu artış nasıl sizce 4 günde tam 2 katı olmamış ama
Betanızı hatırlıyor musunuz peki 4+2de. 2binin altında mıydıbenim 4+2 de göründü canım karından
son durumun ne , herşey yolundamı
dua edin arkadaşlar bugün gideceğim tekrar, akşam 5de. 5+4deyim bugün inşallah herşey görünür sağlıklı bi şekilde. Lütfen dua edin bana daerken olabilir hala. Tekrar gitmiş ve görmüşsündür umarım. Bu arada 4 günde 4 katına çıkmış artış gayet iyi.
dua edin arkadaşlar bugün gideceğim tekrar, akşam 5de. 5+4deyim bugün inşallah herşey görünür sağlıklı bi şekilde. Lütfen dua edin bana da
İnşallah, çok sağ olunbence doktora biraz erken gitmişsiniz. Böyle şeyler çok oluyor. Sonra anneler aşırı panikliyor. Korkmayın bir şey olmaz beta hcg böyle artmazdı bir sıkıntı olsa
bilmiyorum kaçtı betam çünkü ben 1 kere verdim kan 2 günde artıyor mu diye sonra vermedim 10 gun sonra direk muayne ye gittim. 8 inde 105 ti ayın 18 inde kese göründüBetanızı hatırlıyor musunuz peki 4+2de. 2binin altında mıydı
son durumunuz nedir? insallah guzel haberler almıssınızdırdua edin arkadaşlar bugün gideceğim tekrar, akşam 5de. 5+4deyim bugün inşallah herşey görünür sağlıklı bi şekilde. Lütfen dua edin bana da
Merak etmeyin 2000den önce büyük ihtimalle, 1500den önce ise kesinlikle görünmüyormuş kese. 2000i geçtikten sonra göründü, panik yapmayın sakin olun başka şeyler düşünün, inşallah gözükecektir sonraki gidişinizde, çok erken gitmişsiniz zatenson durumunuz nedir? insallah guzel haberler almıssınızdırbenimde 4+6 da beta 1120 cıktı vajinal ultrasonla kese görünmedi, doktor haftaya tekrar cagırdı, umarım bir sıkıntı olmaz bende cok endiseliyim, sizden guzel haberlerinizi bekliyorum
bazıları 4+2 de hemde karından gozuktu diyince bende bi sıkıntı mı var diye dusundum acıkcası. umarım soylediginiz gibi olur haftaya 5+4 de tekrar gidecegim insallah gorurum bebisimi, tesekkur ederim yanıtınız icinMerak etmeyin 2000den önce büyük ihtimalle, 1500den önce ise kesinlikle görünmüyormuş kese. 2000i geçtikten sonra göründü, panik yapmayın sakin olun başka şeyler düşünün, inşallah gözükecektir sonraki gidişinizde, çok erken gitmişsiniz zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?