• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Beta 1903ken 4+6’da alttan muayenede kese gözükmemesi normal mi normal bilen biri yazsın

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

bzeynep0

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2020
525
347
53
sabah da soru açmıştım ama o zaman beta sonucu çıkmamıştı, allah rızası için bilen biri yardımcı olsun duramıyorum yerimde, doktora pazartesi 520ydi beta dedim, o da bana bugün erken olabilir 1500ü geçmeden alttan muayenede kese gözükmüyor demişti ama yine de bakalım demişti, baktı ama göremedi. Beta istedi eve geldim sonuç 1920. Neden görememiş olabilir hala erken mi yoksa sağlıksız gebelik olabilir mi? Bir de bu artış nasıl sizce 4 günde tam 2 katı olmamış ama

sabah da soru açmıştım ama o zaman beta sonucu çıkmamıştı, allah rızası için bilen biri yardımcı olsun duramıyorum yerimde, doktora pazartesi 520ydi beta dedim, o da bana bugün erken olabilir 1500ü geçmeden alttan muayenede kese gözükmüyor demişti ama yine de bakalım demişti, baktı ama göremedi. Beta istedi eve geldim sonuç 1920. Neden görememiş olabilir hala erken mi yoksa sağlıksız gebelik olabilir mi? Bir de bu artış nasıl sizce 4 günde tam 2 katı olmamış ama

son durumun ne , herşey yolundamı

erken olabilir hala. Tekrar gitmiş ve görmüşsündür umarım. Bu arada 4 günde 4 katına çıkmış artış gayet iyi.

dua edin arkadaşlar bugün gideceğim tekrar, akşam 5de. 5+4deyim bugün inşallah herşey görünür sağlıklı bi şekilde. Lütfen dua edin bana da 🙏🏻

bence doktora biraz erken gitmişsiniz. Böyle şeyler çok oluyor. Sonra anneler aşırı panikliyor. Korkmayın bir şey olmaz beta hcg böyle artmazdı bir sıkıntı olsa 🙏🏻

dua edin arkadaşlar bugün gideceğim tekrar, akşam 5de. 5+4deyim bugün inşallah herşey görünür sağlıklı bi şekilde. Lütfen dua edin bana da 🙏🏻
son durumunuz nedir? insallah guzel haberler almıssınızdır 🤲🏻 benimde 4+6 da beta 1120 cıktı vajinal ultrasonla kese görünmedi, doktor haftaya tekrar cagırdı, umarım bir sıkıntı olmaz bende cok endiseliyim, sizden guzel haberlerinizi bekliyorum 🤲🏻

Kızlar bende 4+6 haftalık hamileyim. 4+3te doktora gittim. Karından ultrasonla baktı kese gözükmedi. Kan testide verdim o gün. 1796 çıkmıştı. Beklediğimden yüksek çıktı demişti. Salı gününe tekrar randevu almamı söyledi. Geceleri çoğunlukla gündüzleri nadiren kısa süreli en fazla 30 saniye falan süren karın ağrılarınız oluyor mu sizinde? Genelde benim kasığımda ağrı olurdu hep bu sabah ilginç bir şekilde ağrı hissetmiyorum. Eğilip kalkarken sadece belim ağrıyor. Normal mi bu durum? Bişey olmuş mudur korkusuyla uyuyamadım bilr. İlk gebeliğim korkuyorum.

son durumunuz nedir? insallah guzel haberler almıssınızdır 🤲🏻 benimde 4+6 da beta 1120 cıktı vajinal ultrasonla kese görünmedi, doktor haftaya tekrar cagırdı, umarım bir sıkıntı olmaz bende cok endiseliyim, sizden guzel haberlerinizi bekliyorum 🤲🏻
Merak etmeyin 2000den önce büyük ihtimalle, 1500den önce ise kesinlikle görünmüyormuş kese. 2000i geçtikten sonra göründü, panik yapmayın sakin olun başka şeyler düşünün, inşallah gözükecektir sonraki gidişinizde, çok erken gitmişsiniz zaten

Merak etmeyin 2000den önce büyük ihtimalle, 1500den önce ise kesinlikle görünmüyormuş kese. 2000i geçtikten sonra göründü, panik yapmayın sakin olun başka şeyler düşünün, inşallah gözükecektir sonraki gidişinizde, çok erken gitmişsiniz zaten
bazıları 4+2 de hemde karından gozuktu diyince bende bi sıkıntı mı var diye dusundum acıkcası. umarım soylediginiz gibi olur haftaya 5+4 de tekrar gidecegim insallah gorurum bebisimi, tesekkur ederim yanıtınız icin 🙏🏼

Back
X