• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta 1530

cudid baby

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2025
8
2
1
26
Kızlar adetim 3 gün gecikti beta1500 idrar silik çıktı
Geçen ay tüp bebek tedavisi gördüm olumsuz sonuçlandı bu ay ise bu tabloyla karşılaştım benim gibi olanlar var mı aranızda

Olabilir neden olmasın hayırlı olsun

Sağ yumurtalığımda 4,5 cm çikolata kistim var ve sol tüpümde tıkalı Kronik olarak prolaktinim hep yüksekti Dostinex kullanıyordum sürekli doktorlar asla ihmal vermiyordu Ve tüp bebek diyorlardı bu ay mucizeyle karşılaştım

Sizin belki tedaviyle rahim toparlanmıştır tüp bebek sürecinde kendiliğinden hamile kalan çok insan var bugün bizde kontroldeydik benimde amh düşük olduğu için tüp bebek öneriyorlar inş banada kendiliğinden nasip olur

Bence tüp bebek tedavisinden önce doğal yollarla deneyin ben tüp bebekten sonra yani bu ay belli başlı macunlar ve ot tedavisi uyguladım ve belki bunları tüp bebekten önce yapsaydım yine de olabilirdi

Benim amh değerim 0.46 idi bu şekilde kaldım
Benim amh 0.31 çıktı ama adettim yumurtlamayı net göstermez dedi doktor yinede düşük tabi. Fsh 7 diğer değerlerimde normal. Ultrasonda folikül var dedi yüne de tüp bebek yap 34 yasındasın dedi vakit kaybetmemek icin. Bende bu ay ovulasyon testiyle takip ediyorum hayıt suyu içiyorum uzun zamandır ilk defa yumurtlama akıntısı gördüm bi yanım umutlu bir yanım çok umutsuz ay konunu derdimle böldüm:)

Benim amh 0.31 çıktı ama adettim yumurtlamayı net göstermez dedi doktor yinede düşük tabi. Fsh 7 diğer değerlerimde normal. Ultrasonda folikül var dedi yüne de tüp bebek yap 34 yasındasın dedi vakit kaybetmemek icin. Bende bu ay ovulasyon testiyle takip ediyorum hayıt suyu içiyorum uzun zamandır ilk defa yumurtlama akıntısı gördüm bi yanım umutlu bir yanım çok umutsuz ay konunu derdimle böldüm:)

Ben adetimin üçüncü gününden itibaren maydonoz ve süt buhari yaptım ve bir macun kullandım hayıt tohumu da içtim en önemlisi ayaklarimi çok sıcak tuttum hiç üşütmedim en önemlisi de bu bence ayak soğu direk rahmi etkiliyor inşallah siz de en yakın zamanda olumlu sonuçları alırsınız

Ben adetimin üçüncü gününden itibaren maydonoz ve süt buhari yaptım ve bir macun kullandım hayıt tohumu da içtim en önemlisi ayaklarimi çok sıcak tuttum hiç üşütmedim en önemlisi de bu bence ayak soğu direk rahmi etkiliyor inşallah siz de en yakın zamanda olumlu sonuçları alırsınız
İnşallah hepimiz sağlıkla kavuşalım minnaklara 🙏

Back