Beta 12.03 iki gün sonra Beta 20.26 ACİL YARDIM KIZLAR 😭🥺😔

papatyam77777

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2025
189
52
13
26
Adetime normalde 8 gün vardı ama yumurtlamam erken olduğu için hesaba göre 3 gün kala beta 12.03 öğrendim iki gün sonra bugün adetime 1 gün kala yani bugün 20.26 çıktı iki kat artmadı bir öncekine göre yarım saat önce yaptırdım sadece modum düştü bir anda

En az %60 artmalı diye biliyorum illaki 2 kat değil bence artış normal stres yapmayın 2 gün sonra tekrarlayın yeniden
Bunu duydum hatta %66 duymuştum bende ama genelde iki kat diyorlar ya modum düşüverdi çok da edin olur mu çok teşekkür ederim

2 gün sonea yeniden kan verin derim ben stres yapmayın bende sizin gibi küçük değerle öğrenmiştim ilk aşılamam da önemli olan artışı takip etmek. Tabi ederim dua

%60 artmış 2 katı yada %60 olması lazım ve daha adetine 8 gün varmış normal canım kötü düşünme iyi düşün iyi olsun

%60 artmış 2 katı yada %60 olması lazım ve daha adetine 8 gün varmış normal canım kötü düşünme iyi düşün iyi olsun
Hatta %66 artmış bazı yerlerdede %66 diyor bakalım bekliyorum stres olmamak için cuma gününü beklicem o zaman kan vereceğim

İlk verdiğinizle sonraki verdiginiz labaratuvar aynımı. %68 artmış bence iyi ya

İlk verdiğinizle sonraki verdiginiz labaratuvar aynımı. %68 artmış bence iyi ya
Evet aynısı sadece ilkine göre yarım saat önce verdim tek fark o. Bu şekilde artıp sağlıklı ilerleyen oldu mu hep iki kat artması gerekiyorlar dediler ya sonucu görünce kötü oldum

Başka var mı düşüncesi olan daha önce başına gelen böyle olduğunu duyan adet gününden önce öğrendim diye mi böyle yoksa artışın bununla alakası yok mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…