- 7 Haziran 2023
- 25
- 2
- 26
- Konu Sahibi Denizada12
Kan testi verdım bu aksam 0 75 cıktı beta doktor ılk once pozitif dedı sonra yok yok tam sınırda dedi haftaya tekrar kan versın dedı gebelık testi yaptım cızgi cıktı sevınım mı uzulum mu bilemedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
0.75 mümkün değil ikinci çizgi çıkmaz,kuruma çizgisidirKan testi verdım bu aksam 0 75 cıktı beta doktor ılk once pozitif dedı sonra yok yok tam sınırda dedi haftaya tekrar kan versın dedı gebelık testi yaptım cızgi cıktı sevınım mı uzulum mu bilemedim
Adetime daha 4 gun var yukselır mı acaba doktor sınırda dedıAnlayamadım 75 mi çıktı 0,75 mi? 0,75 negatif çünkü.
Doktor oyle dedı neye dayanarak oyle dedı bilmiyorum tekrardan kan vermeye gel dedı5'ten yüksek olan değerin pozitif olduğu durumda 0,75 nasıl sınır olabilir ki? 4 gün varsa daha erken artabilir ama değer sınır değil
Gercekten mi allahım acaba bende hamıle olabılır mıyım dun geceden berıdır uyuyamadım bu belirsizlikle daha once dıs gebelık gecırdım rahim filmi catlatma ignesi yaptım cok emek gozyası Allah bosa cııkarmasın ınsallah0.50 çıktı ve hamileydim. Tabii bir hafta sonra idrar testinde gördüm.
Tabii umutlanma ama benimki böyle oldu. Allah gönlüne göre versin. Bende başka belirtiler de vardı o yüzden şüphelenip kan vermiştim. Ve önceden verdiklerimde değer bundan çok daha düşük çıkardı.Gercekten mi allahım acaba bende hamıle olabılır mıyım dun geceden berıdır uyuyamadım bu belirsizlikle daha once dıs gebelık gecırdım rahim filmi catlatma ignesi yaptım cok emek gozyası Allah bosa cııkarmasın ınsallah
Benım de hep kan degerlerım 0 16 0 5 gıbı cıkardı ılk hamilelikte 140 cıktı acaba erken mi verdım kan testini yukselır belkı de doktorun bı bildiği vardır nıye pozitif yada sınırda desın ki daha oncelerın de pat diye negatifi soyluyoduTabii umutlanma ama benimki böyle oldu. Allah gönlüne göre versin. Bende başka belirtiler de vardı o yüzden şüphelenip kan vermiştim. Ve önceden verdiklerimde değer bundan çok daha düşük çıkardı.
Demek ki önceki değerlerine göre yorumladı.Benım de hep kan degerlerım 0 16 0 5 gıbı cıkardı ılk hamilelikte 140 cıktı acaba erken mi verdım kan testini yukselır belkı de doktorun bı bildiği vardır nıye pozitif yada sınırda desın ki daha oncelerın de pat diye negatifi soyluyodu
Acıl doktoru bu sabah da esıme suan negatif gıbı ama kan degeri yukselmiş daha gunu var bekleyin tekrardan kan verin demışBazı doktorlar beni şaşırtıyor. Acil doktoru muydu bunu diyen? 0,75'in sınırda olması mümkün degil. 5 olması lazım sınır diyebilmesi için.
Unutuyorlar herhalde kadin doğum bilgileriniAcıl doktoru bu sabah da esıme suan negatif gıbı ama kan degeri yukselmiş daha gunu var bekleyin tekrardan kan verin demış
0,75 negatıf oluyor,Doktor oyle dedı neye dayanarak oyle dedı bilmiyorum tekrardan kan vermeye gel dedı
Adetime daha 4 gun var yukselır mı acaba umutlanmak ıstemıyorum ama bu dusunce de beynimden cıkmıyoBeşin altındaki değerler negatiftir.
Belli olmaz herkesin hamilelik hikayesi kendine özgü. O yüzden adet grcikmeden test yapmamak gerekiyor benceAdetime daha 4 gun var yukselır mı acaba umutlanmak ıstemıyorum ama bu dusunce de beynimden cıkmıyo