• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta 0,1 ama doktor kese var dedi

zargana42

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2020
84
46
3
31
Kızlar bu hafta 4 günlük adet gecikmesiyle doktora gttim daha önceden geçirilmiş dış gebelik ameliyatım vardı. Adet gecikince endişe edip doktora gttim kese gördügünü söyledi daha sonra kan tahlili istedi fakat kanda beta 0,1 sonradan yükselir mi ? Ne yapmalıyım sizce

Kese olması imkansız . Nasıl gördü doktor başka bişey mi var acaba kist falan .
hayır değeriniz 1000 bile çıksa kese gözükmez. Hele Bu değer

Kızlar bu hafta 4 günlük adet gecikmesiyle doktora gttim daha önceden geçirilmiş dış gebelik ameliyatım vardı. Adet gecikince endişe edip doktora gttim kese gördügünü söyledi daha sonra kan tahlili istedi fakat kanda beta 0,1 sonradan yükselir mi ? Ne yapmalıyım sizce
Başka bir dra görünseniz.. Değer çok düşük bi tıp merkezine yada sağlık ocagina gidip kan verin ..

Kan değeriniz yanlış girilmiş olabilir mi ? 10 bin falandır belki? Kese bu şekilde görünmez bence de siz de bilirsiniz

Başka bir doktora görün cnm beta bu kadar dusukken keseyi nasıl göre bildi

Kese olması imkansız . Nasıl gördü doktor başka bişey mi var acaba kist falan .
hayır değeriniz 1000 bile çıksa kese gözükmez. Hele Bu değer
Bende anlamadm vallahi pazartesi tekrar baktıracagım cevap verdigniz için tşekkür ederm

Cevaplar için teşekkür ederim. İlk defa böyle bisey yasıyorum geç döllenmedir diyolar artık pazrtesi tekrar baktırayım dedm

Cevaplar için teşekkür ederim. İlk defa böyle bisey yasıyorum geç döllenmedir diyolar artık pazrtesi tekrar baktırayım dedm
Ne ilgisi var, geç döllenmenin normal döllenmeden farkı yok ki, beklenen yumurtlama tarihinde yumurtlama olmuyor sadece. Beta artışı ve kese görünümü düzenli oluyor yine. Bende geç döllenme olmuş, 3binlerden önce keseyi göremedik.

Back