Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haklisin oyle yazilmiyor ama duzeltemedim ya insallah duzeltilir en kisa zamanda.. aceleyle yanlislikla yazildi..Beslemee ne yaa ??? Düzeltin başlığı çok yanlışş
Beslemee ne yaa ??? Düzeltin başlığı çok yanlışş
Bosver yanlislikla yazdim elbetteki. Herkesin telaffuzu kendine.. ben bu baslik altinda kotü lafiz kullanmak istemedim.devam edelim biz. Cektigimiz başliktaki kelime degilBelli ki yanlis yazilmis yani istemeden. Yanlis olan sizin uslup ve emriniz. Kibarca uyarabilirdiniz!
Kusura bakma canım bian öyle yazdım kişisel algılama lütfen bian şaşırdım öyle döküldü kelimeler uslubum yanlış algılanmışHaklisin oyle yazilmiyor ama duzeltemedim ya insallah duzeltilir en kisa zamanda.. aceleyle yanlislikla yazildi..
Mune basligi duzeltemiyorum? Yardimci olurmusunuz? Dikkatiniz icin sagolun.valla hic farketmedim.. Berenimm konu acarken bi suru sayfa cikti.. yanliş yazildi.
Bende ilk anlayamadim yazdiginizi :) Besmele-i Şerif olarak degıstirelim insallah Mune
Onemli degil yok oyle algilamadim ben onemli olan başlik duzeldi tabi yazmadan once dikkatli olmuyoruz bazen.Kusura bakma canım bian öyle yazdım kişisel algılama lütfen bian şaşırdım öyle döküldü kelimeler uslubum yanlış algılanmış