Beslenmeye dikkat ederek kilo verebilme

Quiselda

🦄
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2015
513
833
Merhaba ablalarım. Hayatım boyunca zayıf olduğum anlar o kadar az olmuştur ki yani zayıfladığım halde sonra hep kilo alımı yaşadım. Bu arada yanlış anlaşılmasın çok aşırı kilolu olmasamda balık etliyim boyum yüzünden göstermiyorum herhalde ama var fazlalarım yani balık etli diyebilirsiniz. En son 2 yıl önce zayıflamıştım ve kilo alacağımı, o zayıf halimde kalmayacağmı bildiğimden hiç unutmam aynada kendime bakıp kilo almadan önceki halime bi bakiyim demiştim o zamanlar bol hareket edebiliyordum şu anda öyle bir olayım yok çünkü sınavlara hazırlanıyorum çok yoğun bir dönemdeyim. Ablalarım araştırmalarıma göre düzenli beslenmede kilo vermeye yardım ediyor. Ben su çok içmezdim ve her yemeğime tadına bakmadan tuz koyan bir insandım. 3 gün önce karar aldım tuzu kestim ve gün içinde atıştırdığım abur cuburları da bi kenara bıraktım. Sabah uyanır uyanmaz limon ve karbonat karışımlı 1 bardak su içiyorum yarım saat sonrada kahvaltı ediyorum. Karbonata annemin tavsiyesi ile başladım tadını sevmesemde baya tuvalet ihtiyacım arttı ve cidden çikolata yeme isteğim çok azaldı. Sabahları çikolata sürerdim ekmeğe artık onuda sürmüyorum. Eğer sadece beyaz ekmek varsa 2 dilim yiyorum onun dışında peynir zeytinde yiyorum. Bol su içmeye çalışıyorum. Ve gece yatmadan önce de karbonatlı limonlu sudan içiyorum. İlk gün başlamadan önce bu beslenme düzenine tartıda 70 ya da 69.8 i görmüştüm. Dün sabah ilk defa 68.8 i gördüm. Sizce tuz ve tatlı azaltılarak su içimi arttırılarak kilo verilir mi?. Biraz uzun yazdım ablalarım ama cidden çaresizim bu aralar cidden yoğun spor yapıcak bir dönemde değilim 2 yıl önceki fotoğrafıma bakıp üzülüyorum resmen. Uzun oldu biraz kusura bakmayın ablalarım hepinizin olumlu, olumsuz görüşlerini bekliyorum.

Fityemek diye bir sayfa var.kalori hesabı yapıyor.günlük almanız gereken protein yağ karbonhidrat miktarını buluyorsunuz.besinlerin kalorilerinide gösteren uygulamalar var.onlardanda yardım alırsanız kontrol edip kilo vermeniz kolaylaşır

Teşekkür ederim Burcmutlu 1 haftayı doldurmuş bulunmaktayım 1 kilo 400 gram vermişim şu anlık bu şekilde kilo verilebiliyor gibi görülüyor. Tekrardan öneriniz için sağolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…