Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Beslenme ve dıyetetık mı yoksa elektrık-elektronık muhendıslıgı mı ??????
ıkısı arasında kaldım.hangısı bayan ıcın ıdeal.devlette hangısının alımları daha kolay olur.Beslenme ve dıyetetık mı yoksa Elektrık-elektronık muhendıslıgımı_?????????
ıkısı arasında kaldım.hangısı bayan ıcın ıdeal.devlette hangısının alımları daha kolay olur.Beslenme ve dıyetetık mı yoksa Elektrık-elektronık muhendıslıgımı_?????????
Bayanlar için uygun gözüken beslenme ve diyetetiktir. Bildiğim kadarıyla mühendislik kadar mezunu da yok. Ama ben mühendislik okuyan biri olarak elektrik-elektronik derim :) Çünkü seviyorum bu bölümleri (ben de makineciyim) :) ve çok geniş bir yelpazesi var :) iş alımları hakkında bir bilgim yok.
İkisi de birbirinden çok ayrı iş kolları.
Ömür boyu yapacağın bir meslek bu biri sağlık, biri teknik.
Apayrı meslekler, apayrı seçimler.
Çok iyi araştır, ikisi de pek açıkta kalacak meslekler değil o yüzden buna çok takılma.
Ama şunu netleştir ne olmak istiyorsun ömür boyu.
Bu arada bir mühendis olarak diyorum ki mühendislik meslekten çok bir yaşam biçimidir