• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Besinlerin kalori değerleri tablosu

Siteyi Sertab'ın (Erener) twitter'ında gördüm, onla Demir Demirkan tanıtıyor sanırım. Site kilo verdirme üzerine kurulmuş hem de ücretsiz. Yediklerinizi oraya giriyorsunuz içerde 10bin tane besin var, ekmek yediniz mesela yazıyorsunuz 2 dilim ekmek, hop o ekliyor 120 kalori diye. Günde kaç kalori almanız gerektiğini de hesaplıyor, her saniye kaçta olduğunuzu görebiliyorsunuz. İçeride örnek diyet listeleri de var. Bir bakın derim ben, ben 3 gündür kullanıyorum, çok faydasın gördüm.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aslında bir site var reklam olur mu bilmiyorum. Aradığınız her ürünün ... olduğunu söylüyor. Ayrıca yaşınızı boyunuzu ve diğer bilgileri girdikten sonra 3 ay içinde ideal kilonuza gelmeniz için günlük almanız gereken kaloriyi söylüyor. Kalori takibi de yapabiliyorsunuz. Yediklerinizi ekleyip, eğer reklam olursa bu mesajımı silebilirsiniz.
site adresi:

Son düzenleyen: Moderatör:
13173b3aab0d445daef12971f033cfae-Picture550dc25e-e8e2-41c3-a389-2d179c532ca9.jpg

Back