- 19 Kasım 2019
- 53.598
- 136.095
İyiyim ne olsun sizin glemenizi bekliyorum burda uslu usluiyyiz canım, aynı beyaaasenden naberrr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyiyim ne olsun sizin glemenizi bekliyorum burda uslu usluiyyiz canım, aynı beyaaasenden naberrr
Canım çok geçmiş olsun. Teşhis konuldu demek. Bundan sonra nasıl bir tedavi süreci olacak hiç ihmal etme tatlım. Bir başka uzman görüşü de alma şansın var mı? Beş altı yıl önce bana bel fıtığı denmişti bel ağrılarim vardı. Filmi alternatif tıpla ilgilenen bir adam istedi bu fıtık değil dedi bana bir macun yaptı verdi bir de masaj yağı iki üç aya kalmadı geçti . İyice emin ol canım.Slm kızlar neler yapıyorsunuz
Sanırım bel fitigindan sonra nur topu gibi boyun fitigim oldu
Boynumdan koluma agri geliyor 3parmagimdada uyusma
Elhan abla iyi tatiller diliyorum sanada biraz kafani dinlersin
Baloncukum o abla başka abla ben ona yetişemem mümkün değil. Bizim eski takım kaptanımız Banuş. Namı diğer oynakbasi34Tabiki bizim güzeller güzeli ablamızsın
41kere maşallah, enerjine hayranım valla
Bel fıtığı var emarda göründü boyun fitigim ekim ayında luna parka gidip carpisan arabaya bindik arkadan araba vurunca boynumda kirt diye bir ses geldi ateş gibi oldu o bölgeCanım çok geçmiş olsun. Teşhis konuldu demek. Bundan sonra nasıl bir tedavi süreci olacak hiç ihmal etme tatlım. Bir başka uzman görüşü de alma şansın var mı? Beş altı yıl önce bana bel fıtığı denmişti bel ağrılarim vardı. Filmi alternatif tıpla ilgilenen bir adam istedi bu fıtık değil dedi bana bir macun yaptı verdi bir de masaj yağı iki üç aya kalmadı geçti . İyice emin ol canım.
Tatil dileğin için çok teşekkür ederim.
Canım çok geçmiş olsunSlm kızlar neler yapıyorsunuz
Canım çok geçmiş olsun şanssızlık peşini bırakmamış. Fizik tedavi seni daha iyi hissettirecektir. Kolajenli gıdalar tüketmeye calis bir taraftan da . Kemik suyu, paça çorbası türü...ayrıca ısırgan otu tohumu yağı ve kendisi ve bamya tohumu da eklem , ömür ve kıkırdak dokularda yeterli sıvıların oluşması için etkili bebeğim. Namazdaki tekrarlanan hareketlerin de çok faydası varmış. Günlük beş vakit tekrar edilen sağa sola verilen selam bile şifaymis boyun fıtığı için biliyor muydun? Bir an önce iyilesirsin inşallah. Şifa Allah'tan bebeğim...Bizim bu taraftan sadece dua edebiliyoruz acıyı yaşayan sensin ...bedenine iyi bak.Bel fıtığı var emarda göründü boyun fitigim ekim ayında luna parka gidip carpisan arabaya bindik arkadan araba vurunca boynumda kirt diye bir ses geldi ateş gibi oldu o bölge
Umursamadim şimdi ağrısı cıktı fizik tedavi dr gitmem gerekiyor yine emar cekilecek randevu alsam cok yoruyor hastaneler
Buraya yazdimmi bir ay önce banyoda düştüm diz kapagimda ağrı oldu emar cekildi kikirdakta asinma ödem varmış oda ağrıyor ah ablam ben nerelere gideyim
Suram ağrıyor diyemiyorum utaniyorum herşey gelip beni buluyor çok şükür rabbime bunlarda geçecek
Senin ki geçmiş ne güzel rabbim bi daha yasatmasin
iyi akşamlar canım nasılsın tatil başladı ohhhhhh missssss❤❤❤❤❤Mevlana der ki
"Sevdiginin nazını değil,
Kahrını çekmektir sevda.
Onunla bir ömür degil.
Onun için bir ömürdür sevda..
Eline el değmesini degil.
Gölgesine gölge degmesini kıskanmaktır sevda..
Yürürken dikenli yollardan daragacina,
Son dileğinde onu görebilmeyi istemektir sevda..
Yani demem o ki:
Herkesin harcı degildir sevda."
Hayırlı akşamlar kızlar.
Lilimam
mavimli
zukkum
oynakbasi34
sonundaoldu
YENA
Su perisi86
B baloncuk
Kmsl Hnd
S sena34
umutluanne83
Bulamiyorum
Merhaba şekeriyi akşamlar canım nasılsın tatil başladı ohhhhhh missssss❤❤❤❤❤
Ayyyyy evet yaaaaa çok güzellllll ohhhhh misssssssMerhaba şeker
Göz açıp kapayıncaya kadar bitirdik bir dönemi. Bak rüyamda konuşmuyorsun di misanirim girdik tatile. Bundan iyisi Şam'da kayısı olur herhalde tatil gibisi yok tatlım...mis ki ne missss
Tunaydin ablacimMevlana der ki
Kahrını çekmektir sevda.
Onunla bir ömür degil.
Yani demem o ki:
Hayırlı akşamlar kızlar.
Lilimam
mavimli
zukkum
oynakbasi34
sonundaoldu
YENA
Su perisi86
B baloncuk
Kmsl Hnd
S sena34
umutluanne83
Bulamiyorum
Anamm bende diyorum ablam nerde, benim yerime başka baloncuğu etiketlemiş baloncuk olalı böyle aldatılma görmedimMevlana der ki
Kahrını çekmektir sevda.
Onunla bir ömür degil.
Yani demem o ki:
Hayırlı akşamlar kızlar.
Lilimam
mavimli
zukkum
oynakbasi34
sonundaoldu
YENA
Su perisi86
B baloncuk
Kmsl Hnd
S sena34
umutluanne83
Bulamiyorum
Slm kızlar neler yapıyorsunuz
Mevlana der ki
Kahrını çekmektir sevda.
Onunla bir ömür degil.
Yani demem o ki:
Hayırlı akşamlar kızlar.
Lilimam
mavimli
zukkum
oynakbasi34
sonundaoldu
YENA
Su perisi86
B baloncuk
Kmsl Hnd
S sena34
umutluanne83
Bulamiyorum
Ben burdayımmmmmm canım eşim iş için şehir dışına çıktı bizde kayınvalideme geldik tatildeyizzzzzzzNasılsınızzzzzzzz herkesçikler nerdeler