- 9 Ocak 2009
- 24.136
- 113.813
- 39
Hayırlı olsun ablacımIşığı gören geliy
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsun ablacımIşığı gören geliy
Nasılsınız efendimHayırlısı olsun canım.. bursa da çok güzel bir şehir sevmistm ben
Dimi çok doğru söylüyorsun
Çok çabuk geçiyor,çok hızla büyüyorlar
Hahah yani ne kaldi ki şunun surasin da yatcaz kalkcaz hoop ilkbahar
Bak hele , havalara bak ☺
Canım benim özlemle bekliyoruz
Kesinlikle.. mekanın sahibiyiz gayri
Maşallah canım
Büyük başarı... Seninle gurur duyuyorum
Selam
Kuzu valla hiç düşünemedim sosory
Tanışalım kaynasalim
Aynen abla çok güzel şeyler yaşattı bana kk hepAsibeeeem canımın içi Gel de gönlümde çiçekler açsın kışın gel kardelenim ol bebeğim. Beş Mevsim 25 Saat bekliyorum emin ol.
Senin içindeki potansiyeli biliyordum o kadar sevindim ki anlatamam. 60' lar o kadar yakın ki ... maşallah
Bacım yeni yeni toparlaniyoruz. Çok şükür görmüşsün çok sevindim geldin ya kuzu...
Meleğim aleyküm selam tatlım. Hoş geldin. Ne kadar güzel insanlarla tanismisiz fark etmeden...
Kuşa bak hele....
Zaman buldukça buluşuruz Asibem. Bonuscuk' u bir sıkıştıralim o da kilo vermeye başladı...devamı gelsin.
Kertenkele bacım benim ablasının bitanesi hoş geldin.
Memnun oldum minik kalp, normal hayattan da ödün vermemek lazım ama :)bende 1 yıldır evliyim :) çalışıyorum şükür. bu zamanda iş bulmak zorlaştı gerçekten allah herkese yardım etsin. bende gezmeyi dolaşmayı severim bayadırda kk'ya üyeyim bi kötülüğünü görmedim valla alışırsan kopamazsın :)
Memnun oldum minik kalp, normal hayattan da ödün vermemek lazım ama :)
Hayırla bolluk bereket saglıkla gelsin cnmTeşekkür ederim. Bende de bir kar özlemi var. Şansıma bu sene cok yağar belki, zaten dogum Mart basi yada subat sonu kar yagarken doguma giderim belki
Aleykumselamm cnmm. Nasılsın nasılsın
Vayyy süpersin tebriklerSimdi durumumu soyle aciklayayim abla ben en cok 107 kusur oldum. Takima girdim 92lere dustum. Sonra izine ayrildim tekrar kilo aldim. Kilo alincada saldim kendimi 105 ciktim.
105 kiloyla bir sisteme basladim. Bugunku kilom 85.7.
Spor salonunda 1 ayim doldu ve olcum yaptik. Antronor sok oldu bu gercek mi dedi. Ilk defa boyle bir gelisme goruyorum dedi. Cok iyi beslenmissin hic kastan kaybetmemissin hep yagdan gitmis dedi. Karin yag oraninin 1.5 birden duseni ilk defa goruyorum dedi. Tabi o konustukca ben havalara uctum. Bu da olcum fotom. Burdaki kiloyu is cikisi tartildigim icin sabahki kilomdan +0.6 cikmis malum yemek yedim su ictik
Eki Görüntüle 2559584
Kilo topigi degil gegik topigiydi ama ben yine lafi kiloya getirdim. Cunku bugun cok mutluyum
Bende öyle, akşam yemeğiydi toplaması dinlenmesi, varsa misafiri derken geçiyor zaman :)evdeyken girmiyorum genelde iş yerinde :)
Merhaba Allah bağışlasın, memnun oldum arkadaşımYeni gelen arkadaslarada merhabalar.
Bende kayserideyım.36,yasında 3cocuk annesiyım. Burdaki arkadaslarla az da olsa bişeyler paylastık. Hepsıde cok iyi kalpli. Sizde hepiniz hosgelmişşiniztopiğin adını ben sevdim. Degişmesine gerek yok bence
Çok şeker herkesOh ne güzel oldu ya burasi nereye gitsem moralim bozuluyor burasi adeta cicek bahcesi
Seker insanlara seker muhabbetlere saralim ruhumuz sen olsun.Çok şeker herkes
Bazen çok ihtiyaç duyuyoruz güzel şeyler duymaya sohbet etmeyeSeker insanlara seker muhabbetlere saralim ruhumuz sen olsun.
İkiz mi? gerçekten mi, hayalim ikizlerimin olması kilo dediğiniz nedir ki verilir ekmek tuz şeker yokArkadaslar ben de kendimi tanitayim azcik.
Berlinde yasiyorum ailecek buraya tasindik 1,5 sene evvel. Erkek tek yumurta ikizlerim var iki bucuk yasinda. Üniversitede calisiyorum. Ha bir de zayiflamaya calisiyorum
Allah gönlüne göre versin insallah canim.İkiz mi? gerçekten mi, hayalim ikizlerimin olması kilo dediğiniz nedir ki verilir ekmek tuz şeker yok