- 15 Aralık 2018
- 8.427
- 20.273
Adı konulmamış daha. Ben de bilmiyorum kine
bence isim koyma bulma vakti gelmiş abla soranlra ne dicez
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adı konulmamış daha. Ben de bilmiyorum kine
Hepbahar olabilir belkio zaman ne sıcak ne soğuk ortamsız hava ona bi ad takmak lazım
Hepbahar olabilir belki
He valla ne güzel dedin kuzum. Ağzın bal yesin. Memnun oluruz ne demek hoş geldin eline ayağına saglik. Yakından tanisan bizleri meftunu olursun o kadar diyim yani. Baloncugum ben Meryem. Buralarda bana hep abla diyorlar çünküm 50 yaşındayım. Ama rakam seni aldatmasın ruhum isyanlarda o hala alışamadı bu yaşa. Bursa'da yaşıyorum. Edebiyat öğretmeniyim. Şu an okulda nöbet geçiriyorum. İki erkek bebem var 21 ve 20 yaşlarında...Sen de kendini birazcık tanitirsan sevinirim. Gelişine çok sevindim. Dostlar biriktiriyoruz hoş ve tatlı...Ne kadar sevgi dolu insanlar
Merhabalar, takipte kalsam benide sevebilirmisiniz
Kesinlikle çok güzel olur...Beşinci mevsim hayallerin sınırsız yaşandığı alabildiğine mutlu ve özgür hissettiğimiz bir dönem olsun inşallah.diğer hanımlardan da asortik isimler dinleyelim oylamaya sunalım :)
Kesinlikle çok güzel olur...Beşinci mevsim hayallerin sınırsız yaşandığı alabildiğine mutlu ve özgür hissettiğimiz bir dönem olsun inşallah.
Çok memnun olurum minik kalpmerhaba günaydın bende yeni geldim tanışalım :)
Allah uzun ömürler versin sağlıkla inşallah ablacım, evlatlarınıda sana bağışlasın, bende aranıza yeni geldim, 31 yaşındayım henüz anne olamadım Rabbim hayırlı zamanı nasip etsin inşallahHe valla ne güzel dedin kuzum. Ağzın bal yesin. Memnun oluruz ne demek hoş geldin eline ayağına saglik. Yakından tanisan bizleri meftunu olursun o kadar diyim yani. Baloncugum ben Meryem. Buralarda bana hep abla diyorlar çünküm 50 yaşındayım. Ama rakam seni aldatmasın ruhum isyanlarda o hala alışamadı bu yaşa. Bursa'da yaşıyorum. Edebiyat öğretmeniyim. Şu an okulda nöbet geçiriyorum. İki erkek bebem var 21 ve 20 yaşlarında...Sen de kendini birazcık tanitirsan sevinirim. Gelişine çok sevindim. Dostlar biriktiriyoruz hoş ve tatlı...
Tabiki deoylamaya katılınız ❤
Yöresel Tarif - Yöresel Yemekler
OYLAMA İÇİN LİNK DAĞITMAK,OY İSTEMEK KESİNLİKLE YASAKTIR.. :KK200:2 oy hakkınız bulunmaktadır..:KK200: Oyları aynı anda işaretleyip oyunuzu vereceksiniz.Daha sonra ikinci oy kullanma imkanınız yok. Tariflerimiz Resimlerin üzerindeki linkleri tıklayarak detaylı tarifleri inceleyebilirsiniz...www.kadinlarkulubu.com
Memnun oldum baloncuk. İnşallah doğru zamanda nasip olur sana da evlat sevgisi.Çok memnun olurum minik kalp ❤
Allah uzun ömürler versin sağlıkla inşallah ablacım, evlatlarınıda sana bağışlasın, bende aranıza yeni geldim, 31 yaşındayım henüz anne olamadım Rabbim hayırlı zamanı nasip etsin inşallah
Tabiki de
Nolii kız burda
Nolii kız burda
Çok memnun olurum minik kalp ❤
Allah uzun ömürler versin sağlıkla inşallah ablacım, evlatlarınıda sana bağışlasın, bende aranıza yeni geldim, 31 yaşındayım henüz anne olamadım Rabbim hayırlı zamanı nasip etsin inşallah
Tabiki de
Yaklaşık 1.5 senelik evliyim minik kalp, çok şükür Allah nasip etti çalışıyorum, normal hayatımda gezmeyi eğlenmeyi çok seviyorum yeni arkadaşlar edinmeyide tabiki, sayı ve sevgi karşılıklı olunca uzaktanda dost edinmenin kime ne zararı olabilir ki :) peki ya sen?eee evlimisin kaç yaşındasın çalışıyormusun anlat bakalım :)
Işığı gören geliyNolii kız burda
Nedir bu
Yaklaşık 1.5 senelik evliyim minik kalp, çok şükür Allah nasip etti çalışıyorum, normal hayatımda gezmeyi eğlenmeyi çok seviyorum yeni arkadaşlar edinmeyide tabiki, sayı ve sevgi karşılıklı olunca uzaktanda dost edinmenin kime ne zararı olabilir ki :) peki ya sen?
Hoşgeldin canım... O yürek zaten bu başlığa sebep oldu daha sık gelelim artık
Canım ilerde Antalya'ya dönme planınız varmı ?
Canım nasılsın iyimisjn.. ogluş nasıl ?
♥♥
Mutlu carsambalar
Yolunda diyelim yoluna girsin
Kizim yine hasta. Zaten son 2.5 ay da 3. Kez hastalanıyor.
Gecen hafta cok bunalmis ve bitik haldeydim. Bu aralar daha iyiyim
Artik psikolojik olarak çöktüm herhalde pazar günüde ben rahatsizlandım.
Hafif öksürüğüm var.
Neyse ki bebek iyi cumartesi kontrole gittim dayanamayip, bu yogun tempo da erken dogurmaktan korkuyorum
Umudum güzel arkadaşım biz seni unutamayiz ki
Kurban olurum minnak parmaklarına.❤
Aynı fikirdeyim canım. Boşuna dünyanın en güzel şehri dememis Atamız.
Kız yeni gördüm mesajını. Az önce öbür grupta gel dediydim. Yavrum mekanı dostlar güzelleştiriyor arada bir buluşalım inşallah.
Carsambanin gelişi mutluluktan olabilir. Hepimize güzellikler diliyorum.
Ay Allahım bu ne güzel bi konu ne güzel konu başlığı ne güzel insanlar.... bütün güzellikleri bir araya toplayıp bana da haber verdiğin için çooooook teşekkür ederim bal ablam can ablam Elhan
Çok mutlu oldum hepinizi burda gördüğüme, @YENA ablammm sana da teşekkür ederim cankuşum
Şimdilik bukadar yazıyorum cuma günü annemler gidecek ozaman girer tek tek okurum mesajlarınızı büyük bi özlemle sevgiyle....
Hepinizi çok seviyorum canlar çok çok mutlu oldum sizleri yeniden gördüğüm için
Simdi durumumu soyle aciklayayim abla ben en cok 107 kusur oldum. Takima girdim 92lere dustum. Sonra izine ayrildim tekrar kilo aldim. Kilo alincada saldim kendimi 105 ciktim.
105 kiloyla bir sisteme basladim. Bugunku kilom 85.7.
Spor salonunda 1 ayim doldu ve olcum yaptik. Antronor sok oldu bu gercek mi dedi. Ilk defa boyle bir gelisme goruyorum dedi. Cok iyi beslenmissin hic kastan kaybetmemissin hep yagdan gitmis dedi. Karin yag oraninin 1.5 birden duseni ilk defa goruyorum dedi. Tabi o konustukca ben havalara uctum. Bu da olcum fotom. Burdaki kiloyu is cikisi tartildigim icin sabahki kilomdan +0.6 cikmis malum yemek yedim su ictik
Eki Görüntüle 2559584
Kilo topigi degil gegik topigiydi ama ben yine lafi kiloya getirdim. Cunku bugun cok mutluyum