Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin aminHayırlı cumalar
Rabbim tüm dualarımızı kabul etsin inşallah
Oy dışarısı buz gibidir ama çiçekler içimizi ısıtıyor
Yok yumusak bi hava var simdilik, yaganda eriyor zaten. Ama dona çekerseee, ozaman soguktan korkOy dışarısı buz gibidir ama çiçekler içimizi ısıtıyor
Canım benim rabbim zamanını biliyordur hiç sıkma canınıBu arada yine gol değil, test yaptım negatif
Kendimi hiç iyi hissetmiyorum
Günaydın
Mutlu hafta sonları
Mutlu hafta sonları kızlarrrrrr hepimizeeeeIyi haftasonlariniz olsun
Yaaa çok çok çok üzüldüm, rabbim sağlıkla nasip etsin inşallahCanım benim rabbim zamanını biliyordur hiç sıkma canını
Ablam da daha 9 haftalık hamileydi bebeğinin kalbi durdu perşembe günü kürtaj oldu rabbim herşeyin hayırlısını versin
Mutlu hafta sonları kızlarrrrrr hepimizeeee
BaloncukumYaaa çok çok çok üzüldüm, rabbim sağlıkla nasip etsin inşallah
Baya kötü oldum ama şimdi biraz daha iyiyim ablacım toparlandım, bu ay bakalım kısmet, olmazsa doktor hsg istedi şubatta, bekliyecem bir süreBaloncukum
Tatlışım
Minik kuşum
Bak bana
Üzülmek yasak
Geçmiş geçmiş
Geleceği de Allah bilir belki gelmez
Ama şimdi var ya şimdi ...işte o candır.
O zamaaaaaaan yaşasın " carpe diem"
Afiyet olsunTunaydin kizlar
Cok sukur salatami yiyorum
Kötü olmamaya gayret et tatlım... Bu sözlerden bıkmış olabilirsin ama ben de söyleyecem bana ne... Yavrum evliliğinin tadını çıkar valla önünde uykusuz geceler, yorgun bitkin günler seni bekliyor. Nasılsa bir şekilde doguracaksin bu yeteneği Allah bize vermiş doktora da göründün sıkıntı yok ...eeee biraz geç olsa fena mı olur...etraf bebek kaynıyor akraba taalukata git sev...sonra da evine gel Ohhh rahat rahat keyfine bak biraz...Baya kötü oldum ama şimdi biraz daha iyiyim ablacım toparlandım, bu ay bakalım kısmet, olmazsa doktor hsg istedi şubatta, bekliyecem bir süre
Afiyet olsun
Sagol cnm ❤Baya kötü oldum ama şimdi biraz daha iyiyim ablacım toparlandım, bu ay bakalım kısmet, olmazsa doktor hsg istedi şubatta, bekliyecem bir süre
Afiyet olsun
Abla ya güldürdün beni valla kısmet bu ay hiç birşey yapmadan oluruna bırakacam bakalımKötü olmamaya gayret et tatlım... Bu sözlerden bıkmış olabilirsin ama ben de söyleyecem bana ne... Yavrum evliliğinin tadını çıkar valla önünde uykusuz geceler, yorgun bitkin günler seni bekliyor. Nasılsa bir şekilde doguracaksin bu yeteneği Allah bize vermiş doktora da göründün sıkıntı yok ...eeee biraz geç olsa fena mı olur...etraf bebek kaynıyor akraba taalukata git sev...sonra da evine gel Ohhh rahat rahat keyfine bak biraz...
Baloncukum
Tatlışım
Minik kuşum
Bak bana
Üzülmek yasak
Geçmiş geçmiş
Geleceği de Allah bilir belki gelmez
Ama şimdi var ya şimdi ...işte o candır.
O zamaaaaaaan yaşasın " carpe diem"