Lilim de gelince bir parçam daha doldu. Mutluluk puzzle ı gibiyim daha var ama eksiklerim.Ay Allahım bu ne güzel bi konu ne güzel konu başlığı ne güzel insanlar.... bütün güzellikleri bir araya toplayıp bana da haber verdiğin için çooooook teşekkür ederim bal ablam can ablamElhan
Çok mutlu oldum hepinizi burda gördüğüme,YENA ablammm sana da teşekkür ederim cankuşum
Şimdilik bukadar yazıyorum cuma günü annemler gidecek ozaman girer tek tek okurum mesajlarınızı büyük bi özlemle sevgiyle....
Hepinizi çok seviyorum canlar çok çok mutlu oldum sizleri yeniden gördüğüm için
Hepimize hayirli olsun yeni mekanimiz o zamanSendeki gelişmeleri öğrenelim diye bir parça buradayız ya kuzum.Heyecandan catlamadan çabuk gel nolur. Teşekkür ederim bbu arada. Yenam düşündü bu fikri. Toplanalım istedi ben de bayıldım bu fikre ve açtık mekanımıziı sağ olsun.
Tesekkur ederim cnm. Citir anne olabilmem icin bi bu kadar daha vermem lazimYaaa gurur duyuyorum senle. Bir ay da ne guzel kg vermişsin maşallah. Citir anne olacaksın
Olabilir meleğim.Antalya' ya selamlar.Konyaalti/ Akkuyu ve Etiler Mahallesinde oturdum ben de... Küçük bir evimiz var Yükselişte onu satıp daha büyük bir eve taşınmayı düşünüyoruz bu yaz. Eşim emekli oluyor bu yıl tayin isteyeceğiz biz de.
Hosgeldin cnmYENA hadi kimse demedi sen niye demedin bana ağlıyım zırliyimde bdv yapim burayı görün
Hizli gitmesede yavas olsun kalici olsun canim tebriklerSimdi durumumu soyle aciklayayim abla ben en cok 107 kusur oldum. Takima girdim 92lere dustum. Sonra izine ayrildim tekrar kilo aldim. Kilo alincada saldim kendimi 105 ciktim.
105 kiloyla bir sisteme basladim. Bugunku kilom 85.7.
Spor salonunda 1 ayim doldu ve olcum yaptik. Antronor sok oldu bu gercek mi dedi. Ilk defa boyle bir gelisme goruyorum dedi. Cok iyi beslenmissin hic kastan kaybetmemissin hep yagdan gitmis dedi. Karin yag oraninin 1.5 birden duseni ilk defa goruyorum dedi. Tabi o konustukca ben havalara uctum. Bu da olcum fotom. Burdaki kiloyu is cikisi tartildigim icin sabahki kilomdan +0.6 cikmis malum yemek yedim su ictik
Eki Görüntüle 2559584
Kilo topigi degil gegik topigiydi ama ben yine lafi kiloya getirdim. Cunku bugun cok mutluyum
Hoşgeldin sefalar getirdinBana bana
Bende uzun zamandır buralardayım tanışalım mıDoksan da olur
İnsan dediğinde
Noksan da olur
Sakın büyüklenme
Elde neler var
Bir ben varım deme
Yoksan da olur
Hatasız dost arayan
Dosttan da olur
MEVLANA
Bakalım kimler duyup gelecek
Yenoşumun özel ricası olarak bu başlığı açtım kızlar. Arada bir eski dostlarımızın -eski demek de olmadı ama eskimeyen bak bu daha iyi evet- toplanıp muhabbet edebileceği mekanımız olsun istedik. Biz birbirimizi çok sevdik hadi gelin bu sevgimizi büyütelim. Mevlânâ' nin güzel sözlerini baş tacı yaptım ki bize yolumuzda ışık olsun.
@YENA
@Lilimam
@sonundaoldu
@mavimli
@Su perisi86
@umutluanne83
@zukkum
Aaa bugun geldimdi bendeBüşra hanımda burdaymış
Yesekkir ederim cnmHizli gitmesede yavas olsun kalici olsun canim tebrikler
Evet kuzum bu yaz dönüyoruz çok büyük bir ihtimalle.
Canım arkadaşım zaman o kadar çabuk geçecek ki anlamayacaksin bile. Geriye dönüp baktığımda en güzel anılarımı oluşturuyor en yoğun günlerim. Çocuklarım küçükken meğer ne kadar mutluymusum. O günleri özlemle hatırlıyorum sen de öyle olacaksın buna eminim.
Yavrum o mutsuzluk geçici bir şey...kadinlarin ruh hali çok değişken. Amannn ne mutsuzluklar geçirdik Yenom sen müthiş bir hatunsun.soğuklara aldırma önümüz ilkbahar şurada ne kaldı...
Ne varmis burda bir inceleyeyim bakayim
Ay Allahım bu ne güzel bi konu ne güzel konu başlığı ne güzel insanlar.... bütün güzellikleri bir araya toplayıp bana da haber verdiğin için çooooook teşekkür ederim bal ablam can ablamElhan
Çok mutlu oldum hepinizi burda gördüğüme,YENA ablammm sana da teşekkür ederim cankuşum
Şimdilik bukadar yazıyorum cuma günü annemler gidecek ozaman girer tek tek okurum mesajlarınızı büyük bi özlemle sevgiyle....
Hepinizi çok seviyorum canlar çok çok mutlu oldum sizleri yeniden gördüğüm için
Lilim de gelince bir parçam daha doldu. Mutluluk puzzle ı gibiyim daha var ama eksiklerim.Konu başlığıni ben de çok beğendim original oldu. Bir gün ilham gelsin bu başlıkla dostluk temalı bir şiir yazabilirim. Lilim hoş geldin gız . Anacigin gittiğinde hemen gel terapi ablalarin burada olacak di mi @YENA
Simdi durumumu soyle aciklayayim abla ben en cok 107 kusur oldum. Takima girdim 92lere dustum. Sonra izine ayrildim tekrar kilo aldim. Kilo alincada saldim kendimi 105 ciktim.
Spor salonunda 1 ayim doldu ve olcum yaptik. Antronor sok oldu bu gercek mi dedi. Ilk defa boyle bir gelisme goruyorum dedi. Cok iyi beslenmissin hic kastan kaybetmemissin hep yagdan gitmis dedi. Karin yag oraninin 1.5 birden duseni ilk defa goruyorum dedi. Tabi o konustukca ben havalara uctum. Bu da olcum fotom. Burdaki kiloyu is cikisi tartildigim icin sabahki kilomdan +0.6 cikmis malum yemek yedim su ictik
Eki Görüntüle 2559584
Kilo topigi degil gegik topigiydi ama ben yine lafi kiloya getirdim. Cunku bugun cok mutluyum
Bu neeee burası nereee neden benim etiketim yok
YENA hadi kimse demedi sen niye demedin bana ağlıyım zırliyimde bdv yapim burayı görün
Asibeeeem canımın içiaaaaaa
Nereye gidiyon sen ben daha gemlige gelecektim. Neyse Allah nasip ederse onumuzdeki ilkbaharda geleyim sen gitmeden
Senin içindeki potansiyeli biliyordum o kadar sevindim ki anlatamam. 60' lar o kadar yakın ki ... maşallahSimdi durumumu soyle aciklayayim abla ben en cok 107 kusur oldum. Takima girdim 92lere dustum. Sonra izine ayrildim tekrar kilo aldim. Kilo alincada saldim kendimi 105 ciktim.
Eki Görüntüle 2559584
Bacım yeni yeni toparlaniyoruz. Çok şükür görmüşsün çok sevindim geldin ya kuzu...Bu neeee burası nereee neden benim etiketim yok
Meleğim aleyküm selam tatlım. Hoş geldin. Ne kadar güzel insanlarla tanismisiz fark etmeden...
Kuşa bak hele....YENA hadi kimse demedi sen niye demedin bana ağlıyım zırliyimde bdv yapim burayı görün
Zaman buldukça buluşuruz Asibem. Bonuscuk' u bir sıkıştıralim o da kilo vermeye başladı...devamı gelsin.Hosgeldin cnm
Benimde yeni haberim oldu
Kertenkele bacım benim ablasının bitanesi
Böyle güzel mesaja nasıl hoş gelinmez kiKertenkele bacım benim ablasının bitanesihoş geldin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?