Bal0ncukBal0ncuk hesabı doğrulanmış üye.

Bir öğretmen okula balonlar getirmiş ve çocuklara isimlerini yazıp şişirmelerini söylemiş.
Sonra koridora balonları karışık atmış ve çocuklara 5 dakika vermiş kendi isimlerini bulmaları için. Vakit bitmiş ama kimse kendi balonunu bulamamış.
Sonra en yakın balonu alıp sahibini bulmalarını söylemiş ve 2 dakika bile sürmemiş ve herkesin balonu elinde.
Sonra öğretmen demiş ki:
Balonlar mutluluk gibidir, sadece kendin için ararsan bulamazsın ama herkes birbirinin mutluluğu için uğraşırsa kendi mutluluğunu da bulur.
Mutlu kalın dostlar

yaaaa benim canım ablammmm

benimde eşim ne zaman beni kararsız görse (bilir kararsızlık benm için ölümden beterdir) balon alır getirir
balonlar mutluluk verir

yaaaa benim canım ablammmm

benimde eşim ne zaman beni kararsız görse (bilir kararsızlık benm için ölümden beterdir) balon alır getirir
balonlar mutluluk verir
Mutluluğun daim olsun canım. Endişeye yer yok hayatimizda sonuca kitlenecegiz hedefe ulaşacağız.

Heppsini yapabilmek isterdim. Dünümü ne kadar da çok düşünüp bugünümü mahvediyorummalesef. 3 tık anca çıkar benden :)
Merhaba delidivane
Kontrol bizde olsun tiklarimiz gün geçtikçe artacaktır buna eminim. geçmişi bırakıp ozgurleselim.

Merhaba delidivane
Kontrol bizde olsun tiklarimiz gün geçtikçe artacaktır buna eminim. geçmişi bırakıp ozgurleselim.
İnşallah abla :) Ben yine zayıflamak istiyorum baya fazlam var.Bugün başlıyorum kendi kendime. Bu sefer başarmak istiyorum

İnşallah abla :) Ben yine zayıflamak istiyorum baya fazlam var.Bugün başlıyorum kendi kendime. Bu sefer başarmak istiyorum
Kendin için aldığın kararlara sahip çık elinden geleni yap. Tebrik ederim seni...yavaş yavaş aldığın bu kiloları birden vermek zor kendine zaman tanı...giden her gram kârdır ümitsizliğe düştüğün anda buraya koş gel...Desteksiz olmaz biz de arkadaşlarımızdan yardım aldık. Beni de haberdar et. Ucukkacik diye bir arkadaş vardı acaba o sen misin ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…