• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Besin destekleri, vitaminler, mineraller...

• Konu Sahibi Konu Sahibi Chess
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
solgar gibi markalaşmış dünyanın her yerinde satılan güvenilir olduğu sanılan markalardan lütfen uzak durunuz. sebebi ise her ürününün içeriğinde bir sürü yapay aroma ve yapay koruyucular mevcut. bu solgar ürünleri kullanım esnasında güzel sonuçlar versede aşırı kullanımda karaciğer ve böbreklerinize kalıcı zararlar veriyor. heleki emzirme döneminde kaçın kaçınnn :) eğerki hekimler reçeteye yazıp veriyor bunları diyecek olursan sakın söyleme. çünkü arkaplanda malesef hekimler üzerinden yapılan ticareti anlatmaya kalkarsam birdaha doktora gitmek istemeyebilirsin. tabiki sözüm meclisden dışarı her hekim böyle değil. yani kısaca bu takviyelerin doğal olan alternatifleri var biraz araştırma yaparsan hepsini bulursun.
Hangi markalar mesela?

Bende ersağın gıda takviyelerini kullanıyorum. Omega 3, zerdeçal - zencefil, c vitamini kullanıyorum. Çok olmadı başlayalı, umarım faydasını görürüm...

vitamin eksikliği sıkıntısını ben de çok yaşamıştım maalesef. D v B12 vitamin değerlerim hep düşütü ve sürekli yorgunluk halsizlik yaşıyordum. ancak sürekli dışarıdan kimyasal vitaminler almak vücuda tam tersi zarar vermeye başlıyor. benim tavsiyem yaklaşık 1 senedir kullandığım sıvı formda meyve-sebze ekstratı. günlük antioksidan ve vitamin ihtiyacını rahatlıkla karşılıyor. her gün kahvaltı sonrası içiyorum. sıvı formda olması vücuttan fazlasını detox etkisi gibi atılmasını sağlıyor. ben çok memnun kaldım. mümkün olduğunca insanlara öneriyorum :)

Back