- 15 Ekim 2016
- 22.626
- 1
- 129.890
- 598
ben hindistan cevizi yağı kullandım, hala kullanıyorum. Çok memnunum :)Saç dökülmesi için tavsiye verecek varsa dinlerim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben hindistan cevizi yağı kullandım, hala kullanıyorum. Çok memnunum :)Saç dökülmesi için tavsiye verecek varsa dinlerim
Simdilik solgar ester c 500mg
Emzirme isi bitsin
Solgarin hyaluronic acidi ve q10 yapcam :)
Az gençleselim
Ondan aldım aslındaben hindistan cevizi yağı kullandım, hala kullanıyorum. Çok memnunum :)
İlk zamanlar 2 kere yapıyordum , sonra haftada 1 ya da 2 haftada bir uygulamaya başladım. Bence kullan abla bana çok iyi gelmiştiOndan aldım aslında
Kullanmadım
Haftada kaç kez uyguluyorsun ?
Hangi markalar mesela?solgar gibi markalaşmış dünyanın her yerinde satılan güvenilir olduğu sanılan markalardan lütfen uzak durunuz. sebebi ise her ürününün içeriğinde bir sürü yapay aroma ve yapay koruyucular mevcut. bu solgar ürünleri kullanım esnasında güzel sonuçlar versede aşırı kullanımda karaciğer ve böbreklerinize kalıcı zararlar veriyor. heleki emzirme döneminde kaçın kaçınnn :) eğerki hekimler reçeteye yazıp veriyor bunları diyecek olursan sakın söyleme. çünkü arkaplanda malesef hekimler üzerinden yapılan ticareti anlatmaya kalkarsam birdaha doktora gitmek istemeyebilirsin. tabiki sözüm meclisden dışarı her hekim böyle değil. yani kısaca bu takviyelerin doğal olan alternatifleri var biraz araştırma yaparsan hepsini bulursun.
Süresi önemli mi ?İlk zamanlar 2 kere yapıyordum , sonra haftada 1 ya da 2 haftada bir uygulamaya başladım. Bence kullan abla bana çok iyi gelmişti
Başında tutma süresi mi?Süresi önemli mi ?
Deneyeyim madem