• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bende anne oluyorum

slm arkadaslar ben yeni uyeyim.1 sene boyunca bebek icin ugrastim .bu hafta hamile oldugumu ogrendim.ama kasik ve bel egrim var bu agrilar normalmi .korkuyorum yinede.bana yardimci olursaniz sevinirim...

merhaba bende bazen bel ağrısı oluyo fkt endişe etme olabilirmiş olması normalmiş tabi bende çok bilmiyorum bu işleri fkt sana yardımcı olmak için söyledim eşimin halası baş hemşire onunla devamlı görüşüyorum belki üşütmüşte olabilirsin ayaklarına çorap artı patik fln giy diye bana her telefonda söylüyo belini üşütme diyo bende bildiklerimi sana söylemek istedim korkma Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin...

Amin inş. hakkımızda hayırlısı olsun benimde 5 hafta 3 günlük lekelenme için doktora gittin mi ihmal etme vitamin fln ne kullanıyosun sen??

Evet canım gittim. tam 10 gün yattım. vitamin ve vajinal jel verdi ve bunların yanında hala folik asit kullanıyorum. cumartesi gününe randevu aldım. umarım güzel şeyler söyler. tüm isteğim bu. son 4 gündür de çok şükür lekelenmem yok. umarım gelmez bir daha. yoksa psikolojim bozuldu :(

Evet canım gittim. tam 10 gün yattım. vitamin ve vajinal jel verdi ve bunların yanında hala folik asit kullanıyorum. cumartesi gününe randevu aldım. umarım güzel şeyler söyler. tüm isteğim bu. son 4 gündür de çok şükür lekelenmem yok. umarım gelmez bir daha. yoksa psikolojim bozuldu :(

amin inş. sen yinede dikkat et kalp atışlarını dinlemeye gittin mi Allah nasip ederse peş peşe doğum yapıcaz:)

canım ben kalp atışlarını gördüm duymadım. İlk gittiğimde alttan baktığı için herhalde. onu anlayamadım pek :(

burcum85 hamilelik nasıl gidiyor ben nete uzun zamandır girmedim bana da ilk gittiğimde alttan bakılmıştı bu arada benimde ara sıra lekelenmelerim oldu düşük tehlikem vardı 1 aydır dinleniyodum çok şükür geçti artık 13 haftam dün bitti 14 e girdim bugün hayırlısı olsun bakalım kısmetse senin doğum ne zaman???

Back