• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beşiktaş ve çevresindeki SSK anlaşmalı doğum hizmeti veren özel klinik ve hastaneler?

Shirinee

Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2014
5
0
6
Diğer
Merhaba sevgili bayanlar!

Mayıs ayında doğum yapacağım. Şu an 32. hafta içindeyim ve bir kız bebek bekliyorum!

Eminim ki benim gibi henüz doğum yapacağı hastaneyi seçememiş olan arkadaşlarımız vardır. Gerek fiyat, gerekse hastane hakkında sitelerde yapılan yorumlar nedeniyle ben hala araştırmaktayım. Bu gidişle doğumum başladığında acilen bir seçim yapmak zorunda kalacağım :( Bazı özel hastaneler ile görüştüm, o kadar yüksek ücretler talep ediyorlar ki inanamadım. Bazı hastaneler de uygun fiyat veriyorlar fakat onlar hakkında da yapılan yorumları görünce ilk kez doğumdan gerçekten korktum (Avicenna'dan bahsediyorum).

Ricam şu ki tecrübeli anneler bizimle görüşlerini ve önerilerini paylaşsınlar.

Şimdiden çok teşekkür ederim hepinize!

Merhaba sevgili bayanlar!

Mayıs ayında doğum yapacağım. Şu an 32. hafta içindeyim ve bir kız bebek bekliyorum!

Eminim ki benim gibi henüz doğum yapacağı hastaneyi seçememiş olan arkadaşlarımız vardır. Gerek fiyat, gerekse hastane hakkında sitelerde yapılan yorumlar nedeniyle ben hala araştırmaktayım. Bu gidişle doğumum başladığında acilen bir seçim yapmak zorunda kalacağım :( Bazı özel hastaneler ile görüştüm, o kadar yüksek ücretler talep ediyorlar ki inanamadım. Bazı hastaneler de uygun fiyat veriyorlar fakat onlar hakkında da yapılan yorumları görünce ilk kez doğumdan gerçekten korktum (Avicenna'dan bahsediyorum).

Ricam şu ki tecrübeli anneler bizimle görüşlerini ve önerilerini paylaşsınlar.

Şimdiden çok teşekkür ederim hepinize!

Merhaba bulabildiniz mı acaba uygun bir hastane bu civardakiler pahalı tabiiki ama aslında hepsinin alabilecekleri fark limiti de belli daha fazlasını alamazlar internetten bakabiliyorsunuz hangi hastaneye ne kadar fark ödenir diye bir hesaplama aracı var ondan fazla alıyorlarsa şikayet edilebilirmiş . O civarda Dora hastanesi var SGK ile anlaşmalı ya da Türkiye hastanesi bildiklerim. Siz öğrendiyseniz fiyatları paylasirmisiniZ.simdiden sağlıklı ve sorunsuz dogum diliyorum

Ben suan hamile degilim ama doktorum fulya da dora hastanesinde baslamis. Ikinci bebegimi Rabbim gobusume verirse ben orada dogum yapicam insallah

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben suan hamile degilim ama doktorum fulya da dora hastanesinde baslamis. Ikinci bebegimi Rabbim gobusume verirse ben orada dogum yapicam insallah

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben de hamile değilim sadece düşünüyorum Allah kısmet ederse de o cevrede hastane olsun istiyorum .sizim doktorunuz kim ? Memnunmuydunuz ?

Ben de hamile değilim sadece düşünüyorum Allah kısmet ederse de o cevrede hastane olsun istiyorum .sizim doktorunuz kim ? Memnunmuydunuz ?

canım çok memnunum. Adı Banu Çiftçi. benim ilk gebeliğim çok sorunluydu ilk bebeğimi kaybettim, kürtajdan sonra kızıma hamile kaldım bir adet sonrasında hemencecik. o da düşük tehlikesi altında geçti. hep doktorum benimleydi. ama bu sonuçta uyum meselesi, benim mükemmel dediğim sana hitap etmeyebilir. denemeni öneririm ama.

canım çok memnunum. Adı Banu Çiftçi. benim ilk gebeliğim çok sorunluydu ilk bebeğimi kaybettim, kürtajdan sonra kızıma hamile kaldım bir adet sonrasında hemencecik. o da düşük tehlikesi altında geçti. hep doktorum benimleydi. ama bu sonuçta uyum meselesi, benim mükemmel dediğim sana hitap etmeyebilir. denemeni öneririm ama.[/QUOTE
İnsallah hamilelik olursa önerilerini dikkate alırım hastane bana çok yakın çünkü

Back