• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Örgü beşiklere bebek arabalarına örgü battaniyeler

Bebek örgüleri, örgü teknikleri, Tığ işi örgüler, Örgü oyuncaklar, Örgü takılar,
......... $15955520671381m750x740.jpg ..........

Son düzenleyen: Moderatör:
büyüklüklerini ne kadar düşünüyorsun.dikdörtgen modeller beğenmişsin,,kaça kaç olsun yaz bana yardımcı olurum..

teşekkür ederim canım fiyatı eşime bi söyleyeyim okeylerse yaptıracağım bide orlonlamı örülcek bu model

canım orlon çok eskilerde kaldı şimdi o tür yünler üretilmiyor sanırım..ben örgülerimde nako kullanıyorum...battaniye içinde biraz kalın kış için ısıtacak yün kullanılmalı diye düşünüyorum..

beğendiğin model tığ işi ne çok kalın olur nede çok ince orta kalınlıkda bir battaniye olur,,resimde pek anlaşılmıyor ama delikli bir model

beğendiğin model tığ işi ne çok kalın olur nede çok ince orta kalınlıkda bir battaniye olur,,resimde pek anlaşılmıyor ama delikli bir model

sağol canım ilgilendiğin için ellerine sağlık çok güzel örgüler koymuşsun sana hayırlı örgüler bakalım eşim ne diyecek ona göre haberleşiriz

benimki ben asla eklemem başkasında görürsem yolda izde aynısını gıcık olurum çünkü..o benim bebeğime özel olmalı...hepsi çok güzel elinize sağlık..iyi paylaşmışsınız ama marifetli bayanlar kopya çeker haberiniz olsun...daha şimdiden bebeğimi sakınıyorum yandı çocuk ya..:60:

Back