• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Örgü beşiklere bebek arabalarına örgü battaniyeler

Bebek örgüleri, örgü teknikleri, Tığ işi örgüler, Örgü oyuncaklar, Örgü takılar,
canım benim birebir aynısını kimse öremez..yün.ve renk farkı olur ilk başta o bile değişiklik yaratır sizlerin istediği renklerde ve ebatlarda benzerini örüyorum..düşünürsen özelden yazabilirsin...

nuhun gemisi motifli ve sarı koyunlu bahtaniyenin fiyet ve teslimat süresini öğrenebilirmiyim hepsi birbirinden güzel şimdiden teşekkürler

........ $crochetmaggieweldongira.jpg ............

Son düzenleyen: Moderatör:
Henüz bebeğim yok :78: hoş daha evli bile değilim.. Bayıldım ya mükemmel örnekler var. Yapabiliyorsan seni de kutlamak gerek :65::65: Tebrik ederim canım müthiş bir el becerisi gerekiyor sanırım. ( ben yapamadığımdan hep imrenerek bakıyorum yapabilenlere:1::1:)

Henüz bebeğim yok :78: hoş daha evli bile değilim.. Bayıldım ya mükemmel örnekler var. Yapabiliyorsan seni de kutlamak gerek :65::65: Tebrik ederim canım müthiş bir el becerisi gerekiyor sanırım. ( ben yapamadığımdan hep imrenerek bakıyorum yapabilenlere:1::1:)
çok teşekkür ederim canım..

fiyatını öğrenmek istediklerimin resmi çıkmamış nuhun gemisi ve koyunlunun boyutu veeeeeee fiyatıı özellikle fiyatını ögrenebilirmiyim

özelden mesaj atamadım canım ya şimdi kaç yaş için bilmiyorum ortada bebek yok ki kim doğum yaparsa ona :1: ama battaniyeler standart oluyodur ben bi soruşturayım ortalama boyutu ne oluyomuş ki siz daha iyi biirsiniz bebeğin uzun soluklu kullanacak şekilde yani büyüyünce bebek arabasında kullanacak şekilde bebek arabalarına kaça kadar biniyolar battaniyeli bilmiyorum gerçi ama siz dediğim battaniyeyi kaça örüyorsunuz acaba battaniyeleri ceyizimede koyabilirm hediyede edebilirim bilemiyorum

ben özeline yazdım..sen burdan yazabilirsin ben takip ediyorum..sanırım 250 mesajı doldurmanız lazım özel mesaj yazmanız..için....

ben özeline yazdım..sen burdan yazabilirsin ben takip ediyorum..sanırım 250 mesajı doldurmanız lazım özel mesaj yazmanız..için....

100 mesajı doldurmam gerekiyormuş bakalım böle böle dolcak heralde daha boş bi zamanımda yani bu hafta içi ne istediklerime karar verip sizinle irtibata geçmek isterim buraya mesaj atsam iletişim kurabiliriz sanırım sizin elinizde bitmiş varmı yoksa sıfırdan mı başlıcaksınız ayıcıklı süvetr takım mesela yada kuzulu ve nuhun gemisi olan battaniye onları çok begendim de elinzde varsa renkleri nasıl resim ekleyebilirmisiniz eger elinizde yoksa da ne kadar süre içinde bitiriyorsunuz dedigim gibi ben boş bi anımda bakayım battaniye renkleri hakkında da konuşurz ortada bebek olmadığı için hem kıza hem erkege uygun olsun isterim ama renkleride burda görüldüğü gibi uyumlu ve tatlı olsun isterim ne çok şey istiyorum dimi asıl sormak istediğim sipariş verdim diyelim ne kadar sürede elime gelir acaba

elimde bitmiş yok canıanım müşterim ne isterse hangi renklerde isterse öyle örüyorum..vereceğiniz siparişe göre teslimat süresi değişir..tek battaniye 10 gün içinde elinde olur..süveter hırka girerse içine 15-20 gün olur..istedin zaman burdan yazabilirsin..konulara yorum yaz 100 mesaj çabuk dolar..adres falan alıcam burdan özel bilgi vermek yasak..özel mesajlaşma lzım olacak..msn kullanıyorsan özelden msn atarım sana..görüşmek üzere....

elimde bitmiş yok canıanım müşterim ne isterse hangi renklerde isterse öyle örüyorum..vereceğiniz siparişe göre teslimat süresi değişir..tek battaniye 10 gün içinde elinde olur..süveter hırka girerse içine 15-20 gün olur..istedin zaman burdan yazabilirsin..konulara yorum yaz 100 mesaj çabuk dolar..adres falan alıcam burdan özel bilgi vermek yasak..özel mesajlaşma lzım olacak..msn kullanıyorsan özelden msn atarım sana..görüşmek üzere....

doğru evet haklısın benim biran önce 100 lük mesaj limitini doldurmam gerek uyardığın için sagol olmadı msn adresini verrsin ordanda irtibata geçeriz sorun değil görüşmek dileğiyle :3:

cnm ya ne güzel battaniyeler öle beniimde doğum yakın.peki beğendiklerim fiyatını öğrenip nasıl sipariş verebiliirmm..

Back