Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Güncel deme sebebim konunun tepelerde görünmesi açısından.Allah kolaylık versin, bu sıra ben de sizin gibi güncel güncel... deyip duruyorum, sitede ekonomik kriz var sanki
Uyku setinin çarşafı, yastığı, üzerine örteceği nevresimi, yatağın sağ, sol ve baş kısmına konan örtüleri ile birlikte 6 parçası 50 lira çok bir şey istemiyorum canım.Uyku seti en son kac lira olur canm
İstanbul Küçükçekmecedeyim canım ben. Nakliyenin ne kadar tutacağını bilmiyorum ama gramına göre yani tartılıp hesaplanıyor çok bir şey tutacağını sanmam çünkü hafif.Komşum almayı düşünüyor. Nerede oturuyorsunuz nakliye çok tutarsa 2. El mantıksız olur onun için. En son kaça olur?
Merhaba sadece turuncu uyku setini almak istiyorum ama kenarlikların ölçülerini yazar misiniz?Turuncu yatak ortusu de besigin uzerinde duran mavi gibi takimdir. Yani diger parcalari da mevcut.
Kenarlik derken ebatini soruyorsun dimi canim 70*140Merhaba sadece turuncu uyku setini almak istiyorum ama kenarlikların ölçülerini yazar misiniz?
Evet canim besigin alt kisminda sagda 2 solda 2 olmak uzere toplam 4 cekmecesi var. Uyku setlerinin tanesi 50 lira eger ikisini de dusunuyorsan 85e birakirim. Besik 250Meehaba her iki yatak ortusu ve besik dahil ne kadar fiyat indirim yaparsınız? Bide besigin alt kismi cekmeceli dimi ben yanlis gormedim?